«Τους φόνους στο μυαλό μου τους έκανα» - Συγκλονίζει ο Νίκος Πολυδερόπουλος

Αναφέρθηκε στον ρόλο του "Ορφέα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τους φόνους στο μυαλό μου τους έκανα» - Συγκλονίζει ο Νίκος Πολυδερόπουλος

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος λίγο διάστημα νωρίτερα είχε αποκαλύψει για το σοβαρό ατύχημα που έζησε, μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό Secret και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ρόλο του "Ορφέα" στη σειρά "Το τατουάζ", που τον κατέστησε γνωστό στο κοινό και παρά το γεγονός πως πρόκειται για έναν "κακό" χαρακτήρα, ο κόσμος τον αγάπησε και τον αποθέωσε.

Πιο συγκεκριμένα, ήρθε σε συζητήσεις με τον Ανδρέα Γεωργίου όσο ακόμα βρισκόταν στην Αμερική και η αλήθεια είναι πως η πρόταση που του έκανε στην αρχή δεν του άρεσε καθόλου, καθώς φοβόταν πως θα χαλάσει την εικόνα του στην κοινωνία. Αργότερα, όμως, το είδε σαν πρόκληση και θέλησε να υποδυθεί τον "κακό" που θα αγαπήσει όλος ο κόσμος.

Οι αποκαλύψεις του Νίκου Πολυδερόπουλου για τον ρόλο του "Ορφέα"

«Εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν στην Αμερική, όπου τραγουδούσα μαντινάδες από το "Μπρούσκο" και ο Ανδρέας μου είπε: "Τι θα έλεγες για την ανατροπή;" Εγώ δεν ήθελα να με βρίζουν, να χαλάσω το προφίλ μου. Με πίεσε πολύ. Προοριζόμουν για άλλον ρόλο κι ήρθε μια μέρα και μου είπε να κάνουν έναν κακό, ένα δολοφόνο. Ούτε ο serial killer ήταν στο πρόγραμμα. Έλεγα συνέχεια όχι.

Πίεση στην πίεση, είπα τελικά το ναι και τότε ορκίστηκα πως αυτόν τον ρόλο, ακόμα κι ο χειρότερος να είναι στον πλανήτη, εγώ θα κάνω να τον αγαπήσουν», είπε χαρακτηριστικά.

Νίκος Πολυδερόπουλος

Και πρόσθεσε: «Είχα πει σε όλους να με φωνάζουν "Ορφέα" δύο χρόνια για να μπαίνω στο πετσί του ρόλου. Τη γυναίκα που έκανε τη μητέρα μου την πονούσα όταν την έπιανα και της ζητούσα χίλια συγγνώμη, γιατί μου έβγαινε πάνω στο ρόλο το μίσος για εκείνη.

Είχα πολλά ψυχοσωματικά, θέμα με το στομάχι μου κι είχα πει στην Βάνα Δημητρίου πως και να πήγαινε τρίτη χρονιά, δεν θα συνέχιζα. Τους φόνους μπορεί να μην τους έκανα για εσάς όλους αλλά εγώ στο μυαλό μου τους έκανα. Ήταν πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό έτσι όπως το είχα χτίσει. Έδωσα το παραπάνω κι έγινε η ανατροπή, αφού έγινα ο πρωταγωνιστής, ενώ δεν ήμουν».

«Όταν ήμουν μικρός οι δάσκαλοι με χτυπούσαν»

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 15/4 ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός που βρίσκεται σε σχέση αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπιζε όταν ήταν μικρός στο σχολείο, καθώς ήταν αρκετά ζωηρός.

«Έχω ΔΕΠΗ και δυσλεξία. Οι δάσκαλοι τότε στο σχολείο μας χτυπούσαν, αν δεν διάβαζες έλεγαν δώστου μια φάπα να μάθει. Ήμουν σε ένα χωριό πολύ μικρό και στην τάξη ήμασταν 10 παιδιά. Μας έριχναν ξύλο φουλ. Επειδή δεν μπορούσα να κάνω ανάγνωση, ακόμα και τώρα δηλαδή, δυσκολεύομαι πολύ. Μάθαινα παπαγαλία το μάθημα στο κείμενο αλλά αν με σταμάταγες έπρεπε να ξεκινήσω από την αρχή γιατί μπερδευόμουν.

Μας έλεγαν να πάμε στο δέντρο, να κόψουμε μία βέργα και να τους τη δώσουμε. Είχαν και χάρακα και μας χτυπούσαν. Ήταν βάρβαρο. Ήμουν ζωηρός όμως, γκρέμιζα ολόκληρο το σχολείο», είπε κλείνοντας ο Νίκος Πολυδερόπουλος.