Νίκος Πολυδερόπουλος: Βαθύ πένθος για τον ηθοποιό

Θλίψη!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Ο δημοφιλής ηθοποιός, Νίκος Πολυδερόπουλος, πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε με την καλλονή σύντροφό του (δείτε εδώ φωτογραφίες της). Αν και ο ίδιος προσπαθεί να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την ιδιωτική του ζωή, μερικές ώρες πρωτύτερα έγινε γνωστή μία πολύ θλιβερή είδηση για εκείνον.

Βαθύ πένθος για το Νίκο Πολυδερόπουλο

Ο γνωστός ηθοποιός, όπως αναφέρουν ειδησεογραφικά site την τελευταία ώρα, έχασε τον αδερφό του. Σε ηλικία 28 ετών, σήμερα, Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, ενώ μέχρι χθες εργαζόταν κανονικά. Ο νεαρός εργαζόταν σε ένα νυχτερινό μαγαζί ως μπάρμαν.

Το μαγαζί θα μείνει κλειστό σήμερα, ως ένδειξη πένθους, Η απώλειά του βύθισε ολόκληρη την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του στο πένθος. Ο ηθοποιός δεν έχει κάνει κάποια δήλωση μέχρι τώρα.

H αποκάλυψη του Νίκου Πολυδερόπουλου για μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του

Την Παρασκευή 31/3 ο Νίκος Πολυδερόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Ελένη με τον ίδιο να μιλάει ανοιχτά και εξομολογητικά τόσο για την προσωπική του ζωή, όσο και για τα επαγγελματικά του στο κομμάτι της ηθοποιίας.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως ο ηθοποιός αυτήν την περίοδο παίζει με μεγάλη επιτυχία στη σειρά ''Μαύρο ρόδο'' κάνοντας ένα αρκετά δύσκολο ρόλο, αφού ο ήρωας, που υποδύεται βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Αναφορικά με αυτό το σημείο του ρόλου του Πολυδερόπουλου λοιπόν έγινε γνωστό, πως καταφέρνει και ενσαρκώνει τόσο καλά τον ήρωα του, αφού στην κανονική του ζωή έχει χρειαστεί και ο ίδιος να μείνει σε καροτσάκι (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είχε πει για το ατύχημά του).

«Ναι είναι δύσκολο και στη ζωή είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά και για τις ανάγκες του ρόλου είναι δύσκολο και γενικά όταν κάθισα στο αμαξίδιο, εμένα μου ήρθαν και αναμνήσεις από τότε, από το χειρουργείο. Εμείς στη δουλειά μας τουλάχιστον εγώ, προσπαθώ να βάλω τις αναμνήσεις μου από κάτι που έχω ζήσει ή έχω δει έξω για να τα προσαρμόσω εκείνη τη στιγμή. Όταν άρχισα να κάνω τις σκηνές, ειδικά κάτι σκηνές, που ήταν στο χειρουργείο και ήταν αποτυχημένες επεμβάσεις και να περπατήσω, εκεί ήρθα πολύ κοντά με το παρελθόν και ήταν ανατριχιαστικό.

Όταν μου συνέβη το ήξερα ότι θα περπατήσω. Πέρασα δύσκολα, γιατί δε μπορούσα να κινηθώ, να κάνω μπάνιο μόνος μου, τις ανάγκες μου. Ήξερα ότι θα περπατήσω, γνώριζα βέβαια, ότι θα υπάρξουν κουσούρια στο περπάτημα κλπ. Πιστεύω βέβαια στη θέληση και στην πίστη του ανθρώπου, γιατί πάλεψα και μόνος μου και έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση θα σηκωθώ», είπε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.