Μαύρο Ρόδο: Full in love στους δρόμους της Γλυφάδας - Αυτή είναι η μελαχρινή καλλονή και σύντροφος του Νίκου Πολυδερόπουλου

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την βόλτα του τηλεοπτικού Μπόγρη με την καλή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ένας από τους πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο (δείτε εδώ τις αποψινές εξελίξεις), μπορεί να μην παραχωρεί συχνά συνεντεύξεις και να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο είναι γνωστό πως είναι τρελά ερωτευμένος με μία μελαχρινή καλλονή με την οποία βρίσκεται σε σχέση το τελευταίο διάστημα.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr μάλιστα τους εντόπισε στους δρόμους της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Γλυφάδα, με εκείνον να είναι ντυμένος στα λευκά στο πάνω μέρος του σώματός του, με λευκό μπλουζάκι και πουκάμισο, τα οποία συνδύασε με ένα σκούρο μπλε τζιν από κάτω.

Αυτή είναι η σύντροφος του Νίκου Πολυδερόπουλου

Η καλή του φορούσε ένα ανοιχτόχρωμο τζιν, μία λευκή μπλούζα με στάμπα και ένα χακί πανωφόρι, ενώ και οι δύο φορούσαν από ένα ζευγάρι γυαλιά στο πρόσωπό τους. Περπατούσαν, λοιπόν, μαζί και συνομιλούσαν και δεν έδιναν καμία σημασία στην κάμερα.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως η ίδια δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της υποκριτικής, αλλά αντιθέτως εργάζεται ως λογοθεραπεύτρια.

Διαβάστε επίσης: «Είχε χρειαστεί να μείνω κι εγώ σε αναπηρικό καροτσάκι» - Ο Σταυρίνος από το Μαύρο Ρόδο αποκαλύπτει για το ατύχημα στην πραγματική του ζωή

Νίκος Πολυδερόπουλος σύντροφος

Νίκος Πολυδερόπουλος σχέση

Οι δηλώσεις για τις σχέσεις του

O Νίκος Πολυδερόπουλος βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 6/4 στην πολυθρόνα του The 2night show μεταξύ λαμπερών καλεσμένων. Ο ηθοποιός ήταν ανοιχτός σε ερωτήσεις, που αφορούν τα προσωπικά του, καθώς δε δίστασε να περιγράψει την ιδανική μορφή σχέσης.

Στη συνέχεια έδωσε το δικό του μήνυμα για το κορωνοϊο, καθώς νόσησε και εκείνος δύο φορές και όπως είπε το πέρασε αρκετά έντονα. Σε πνευμονία του γύρισε κάτι που τον έκανε να ανησυχήσει αρκετά, αφού έχει να διαχειρίζεται και το άσθμα του.

«Κόλλησα δύο φορές κορωνοϊό πέρασα πνευμονία φοβήθηκα λίγο επειδή έχω άσθμα ζορίστηκα τις πρώτες ημέρες». «Έχω δει γνωστούς μου που κάνουν πράγματα μόνο για να αποδείξουν ότι είναι «κάτι», να γίνονται αποδεκτοί από τη δουλειά τους και όχι από την προσωπικότητά τους».

«Σε μία σχέση πρέπει να νιώθουμε ότι δεν έχουμε σχέση, να μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει, να νιώθει ελεύθερος». «Δεν είμαι ζηλιάρης, παλιά ζήλευα, οι άνθρωποι δεν είναι δικοί μας».