Μαύρο Ρόδο (3/5): Την βρίσκουν να ψυχορραγεί στο πάτωμα - Τραγικές στιγμές για την Ελισάβετ

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαύρο Ρόδο (3/5): Την βρίσκουν να ψυχορραγεί στο πάτωμα - Τραγικές στιγμές για την Ελισάβετ

Ο Πέτρος προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Ελισάβετ, χωρίς όμως αποτέλεσμα και οι εξελίξεις της σειράς Μαύρο Ρόδο στο αποψινό 3/5 επεισόδιο είναι καταιγιστικές...

Οι σημερινές 3/5 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο

Επεισόδιο 102

Εκείνη κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στη μοναστική της ζωή. O Θέμης αποφασίζει να συναντήσει τον Μπάμπη, τον άνθρωπο που οι πληροφορίες λένε, ότι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Αγγελικής, για να πάρει εκδίκηση. Ο Μπάμπης όμως καταφέρνει να διαφύγει, μάταια όμως, γιατί ύστερα από λίγο βρίσκεται νεκρός.

Δείτε επίσης αυτή την εβδομάδα: Μια εγκυμοσύνη «βόμβα» και μια φρικτή δολοφονία - Οι δυο σκηνές στο Μαύρο Ρόδο που θα σοκάρουν

O Σαράντος ανακαλύπτει ότι ο ανώνυμος αποστολέας των πληροφοριών που λαμβάνει για τα δάνεια του πατέρα του, είναι η Πολυξένη. O Βίκος είναι σίγουρος πως έχει καταφέρει να αποπροσανατολίσει τον Καστρινό. Η Κύρα όμως δεν πείθεται τόσο εύκολα. H Αλεξία αποφασίζει να πάει να συναντήσει την Ελισάβετ, αυτό που θα αντικρίσει όμως φτάνοντας στο κελί της, θα την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Η Φιλαρέτη χαστουκίζει την Κασσιανή

Η Κασσιανή ακούει τη Φιλαρέτη όσο εκείνη μιλάει με τον Θέμη και τον ενημερώνει για τη μήνυση που σκοπεύει να κάνει στον Ζαμάνο: «Θα το πάω μέχρι τέλος, θα τον ξεμπροστιάσω και θα αναγκαστεί να μου πει τι απέγινε το παιδί μου», υποστηρίζει και εκείνος της λέει πως θα τη βοηθήσει. Στο μεταξύ, η Φιλαρέτη ενημερώνει την Αυξεντία πως η Κασσιανή θέλει τα κλειδιά για το δωμάτιο των κειμηλίων και εκείνη με τη σειρά της ζητάει τη βοήθεια της Ελισάβετ: «Πρέπει να μεταφέρουμε τα οστά του Διακοσάββα έξω από το μοναστήρι! Η Κασσιανή θέλει τα κλειδιά για τα κειμήλια, αλλά είμαι σίγουρη πως κάτι άλλο ψάχνει και πολύ φοβάμαι πως πρόκειται για τον Διακοσάββα».

Στο μεταξύ, ένας ακόμα καβγάς ξεσπάει ανάμεσα στη Φιλαρέτη και την Κασσιανή με αποτέλεσμα η τελευταία να την προσβάλλει πολύ άσχημα. Τότε η πρώην ηγουμένη μη μπορώντας άλλο να κρατήσει την οργή της, τη χαστουκίζει! Οι άλλες μοναχές σοκάρονται αρχικά, αλλά στη συνέχεια ικανοποιούνται με την κίνηση της Φιλαρέτης. «Ποιος ξέρει τι της είπε για να φτάσει σε αυτό το σημείο η αδελφή Φιλαρέτη» και «Της χρειαζόταν ένα μάθημα», είναι μερικά απ’ όσα λένε. Η Κασσιανή τοποθετεί, με τη βοήθεια του Μπόγρη, μια κάμερα στο κελί της Αυξεντίας και έτσι σύντομα θα μάθει τα πάντα για τον Διακοσάββα, τα οστά του και το ποιος τον σκότωσε!