Με φριχτούς πόνους στον αέρα του MEGA η Ελένη Μενεγάκη - «Ο γιατρός με περιμένει»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με φριχτούς πόνους στον αέρα του MEGA η Ελένη Μενεγάκη - «Ο γιατρός με περιμένει»

Η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε σήμερα Τρίτη 19/3 στο πλατό της εκπομπής της στο MEGA με φριχτούς πόνους στη μέση της. Έχοντας περάσει ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, η παρουσιάστρια είπε στους συνεργάτες της πως την έχουν ματιάσει.

Η παρουσιάστρια παρουσίασε σήμερα την εκπομπή της με αθλητικά παπούτσια, καθώς όπως είπε πονάει πολύ η μέση της και δεν μπορούσε να βάλει με τίποτα γόβες ή πέδιλα και γενικά ψηλά παπούτσια.

Τι είπε η Ελένη Μενεγάκη για τη μέση της

«Κάποιος με μάτιασε αλλά δεν πειράζει, χαλάλι του. Έτσι για να μην ξεχνάμε ότι άνθρωποι είμαστε, κι εκεί που χοροπηδάμε και λέμε ότι όλα είναι τέλεια, σε βαράει κάτι και πονάς στη μέση. Η μεσούλα πονάει πάρα πολύ. Ο γιατρός με περιμένει. Πονάει πάρα πολύ η μέση μου. Κάποιος με μάτιασε, σου λέει ‘αυτή πώς μπορεί και τα κάνει αυτά τα ωραία τριήμερα. Εμένα δεν κρύβονται! Δε βαριέσαι… Όλα καλά. Αυτά να είναι και δεν πειράζει» είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε επίσης: Δύσκολες ώρες για την Ελένη Μενεγάκη - Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες του MEGA

Εκεί πηγαίνουν τα περισσότερα τριήμερα τους

Στην Άνδρο ο σύζυγός της Ελένης Μενεγάκη διαθέτει τη δική του ξενοδοχειακή μονάδα που παρέχει πολυτελή δωμάτια αλλά και δική τους ιδιωτική παραλία που είναι και η αγαπημένη της παρουσιάστριας - δείτε πόσο κοστίζει μια βραδιά στο ξενοδοχείο.

Μέσα στα στρέμματα που βρίσκεται το ξενοδοχείο έχουν και το δικό τους σπίτι:

Με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το ξύλο και με μεγάλα παράθυρα για να διαχέεται το φως στο εσωτερικό παντού, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πριν αρκετά χρόνια, ανακαίνισαν μέσα σε διάστημα 5 μηνών το σπίτι τους. Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να είναι όλα τέλεια και γι’ αυτό είχε πάντα τον τελευταίο λόγο.

Το ζευγάρι δεν έχει επέμβει ιδιαίτερα στο φυσικό τοπίο μάλιστα έχουν δημιουργήσει αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας.

Το ξενοδοχείο μπορεί να είναι κλειστό το χειμώνα αλλά υπάρχουν τζάκια σε πολλούς χώρους έτσι ώστε να μπορούν να πηγαίνουν οικογενειακώς και τις χειμερινή περίοδο.

Μενεγάκη σπίτι Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος σπίτι Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη σπίτι Άχλα Άνδρου

Άνδρος Άχλα σπίτι Μενεγάκη Παντζόπουλου

Μενεγάκη υπνοδωμάτιο Άνδρος