Δήμητρα Βαμβακούση: «Είναι λίγο ημίτρελη η κατάσταση! Θα ήθελα να μοιραστώ, για να νιώσω λίγο καλύτερα, ότι έχω...» - Η δυσάρεστη ανακοίνωση

Το νέο που επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δήμητρα Βαμβακούση: «Είναι λίγο ημίτρελη η κατάσταση! Θα ήθελα να μοιραστώ, για να νιώσω λίγο καλύτερα, ότι έχω...» - Η δυσάρεστη ανακοίνωση

Η Δήμητρα Βαμβακούση από τη στιγμή που γέννησε, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, παραμένει κλεισμένη στο σπίτι, κι αυτό γιατί πριν τις 40 μέρες συνιστάται να μένει μέσα το μωρό, ενώ και η ίδια ήθελε να ξεκουραστεί και να βρει τα πατήματά της (δείτε εδώ μία αδημοσίευτη φωτογραφία από το μαιευτήριο).

Οι βόλτες που κάνει είναι μέχρι το μπαλκόνι, γεγονός που είναι αρκετά δύσκολο, ωστόσο η υπομονή είναι ο καλύτερός της σύμμαχος. Όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πρωί της Τρίτης 19 Μαρτίου, βέβαια, από αύριο θα μπορεί πλέον να ξεπορτίσει μαζί με την μπέμπα, αφού θα 40ίσει. Μαζί με τα ευχάριστα, όμως, ανακοίνωσε και ένα νέο που επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία της και αφορά τις σπουδές της.

Η εξομολόγηση της Δήμητρας Βαμβακούση για το μωρό και τις σπουδές της

«Έχω βγει μία βόλτα στη βεράντα. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τις ευχές σας που είναι πάρα πολλές και τα δώρα. Είναι λίγο ημίτρελη η κατάσταση οπότε δεν ανεβάζω πολύ. Αύριο 40ίζω οπότε φτου ξελευθερία. Επίσης θα ήθελα να μοιραστώ, έτσι για να νιώσω λίγο καλύτερα, ότι έχω μείνει μετεξεταστέα για Σεπτέμβρη, διότι μόλις ξεκινούσε η εξεταστική… γέννησα! Αυτά», είπε χαρακτηριστικά.

Το πρώτο βίντεο αγκαλιά με την κόρη της

Τόσο ο Ντάνος, όσο και η Βαμβακούση είναι διαρκώς μαζί με το μωρό και προσπαθούν να γνωρίσουν αυτό το νέο πλάσμα και παράλληλα να βρουν και εκείνοι τα πατήματά τους. Λίγες ημέρες μετά τον τοκετό, την Τρίτη 27/2 η Δήμητρα δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο στο instagram.

Η νέα μανούλα έχει πάρει την απόφαση να θηλάσει την κόρη της και έτσι η περίοδος αυτή της επιφυλάσσει προκλήσεις. Στο νέο βίντεο που δημοσίευσε λοιπόν, τη βλέπουμε αγκαλιά με το μωρό να περιγράφει πως βιώνει την εμπειρία του θηλασμού.

Δείτε επίσης: Γιώργος Αγγελόπουλος: Ευχάριστα νέα λίγο μετά τη γέννηση της κόρης του - Έγινε γνωστό πως...

«Πείτε μας μια δύσκολη περίοδο της ζωή σας:

Άντρες: Διαβολοβδομάδα

Γυναίκες: Πρώτη εβδομάδα μητρότητας», έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση