Κατερίνα Κακοσαίου: «Δεν έλεγα ότι μπαμπάς μου είναι ο Γιάννης Πλούταρχος»

«Μπορεί να το εκμεταλλεύτηκαν δικοί μας άνθρωποι...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Γιάννης Πλούταρχος βρέθηκε στον καναπέ του Στούντιο 4 της ΕΡΤ, έχοντας στο πλευρό την κόρη του, Κατερίνα Κακοσαίου, που ακολουθεί στα δικά του μουσικά βήματα. Όπως αποκάλυψε η νεαρή τραγουδίστρια μάλιστα, για πολλά χρόνια δεν έλεγε ποιος είναι ο μπαμπάς της, όπως έκαναν και τα υπόλοιπα αδέρφια της. Είναι πέντε παιδιά στο σύνολο.

«Ποτέ δεν το έλεγα. Κανένα από τα τέσσερα παιδιά δεν το έλεγε, παρά μόνο ο τελευταίος. Δεν είναι ότι το κρύβαμε, αλλά δεν βγαίναμε να το φωνάξουμε κιόλας. Αν μας ρωτούσαν, εννοείται ότι απαντούσαμε κανονικότατα, αλλά δεν το “πουλήσαμε” ποτέ. Μπορεί να το εκμεταλλεύτηκαν δικοί μας άνθρωποι, μ' εμάς στην παρέα, για να μπουν σ' ένα μαγαζί. Εμείς δεν μπαίναμε καν!», είπε αρχικά η Κατερίνα Κακοσαίου.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Κακοσαίου: Οι συγκρίσεις με τον πατέρα της Γιάννη Πλούταρχο, η διάγνωση με ΔΕΠΥ και η έρευνα στην κβαντική φυσική

Η Κατερίνα Κακοσαίου ακολουθεί στα βήματα του πατέρα της

Όσον αφορά την απόφασή της να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, η Κατερίνα Κακοσαίου συμπλήρωσε: «Το πτυχίο μου είναι στη Βιολογία και το μεταπτυχιακό μου είναι στη Βιομηχανία Φαρμάκων. Δεν θα πω ότι αντιστάθηκα στο τραγούδι, αλλά σίγουρα δεν μπορείς να το εμπιστευτείς. Μπορεί να το αγαπάς πραγματικά πολύ, σαν χόμπι, όμως πρέπει να είσαι πολύ σίγουρος αν επιλέξεις να το δεις επαγγελματικά. Ήθελα να έχω plan B, να βγάλω δύο πτυχία και να ξέρω ότι άμα θέλω μπορώ να προχωρήσω στη ζωή μου».

«Ο μπαμπάς μου, όταν του είπα ότι έχω δύο πτυχία και θέλω να ασχοληθώ με το τραγούδι, μου απάντησε: “Τώρα που έχεις δύο πτυχία, κάνε ό,τι θέλεις”! Αλλά ήταν καθαρά δική μου επιλογή να σπουδάσω, οι γονείς μας ήταν υποστηρικτικοί σε ό,τι ήθελε να κάνει το κάθε παιδί», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Κατερίνα Κακοσαίου