Δημήτρης Παπανώτας: «Θεωρώ γελοίο να μοιράζω μηνύσεις στα ΜΜΕ»

Πώς απάντησε για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον Δημήτρη Μακαλιά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού, και τον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά, με αφορμή τη συμπλήρωση των 10 χρόνων του Happy Day, όπου απάντησε μεταξύ άλλων στον Λάμπρο Κωνσταντάρα για την Νόνη Δούνια, στις δηλώσεις της Έλενας Κούντουρα και στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Δημήτρη Μακαλιά.

«Μου έκανε εντύπωση η δήλωση του Λάμπρου Κωνσταντάρα, που δείχνει βαθιά άγνοια των Ευρωπαϊκών θεμάτων. Αν κάτι με θίξει, φυσικά θα πάρω τηλέφωνο για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Δεν είμαι της λογικής να μοιράζω μηνύσεις αυτά τα βρίσκω γελοία στα ΜΜΕ. Υπάρχει ο κόσμος που κρίνει και έχει την άποψη του, δεν χρειάζονται οι μηνύσεις πιστεύω», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Και συμπλήρωσε: «Αν βρω ευήκοα ώτα έχει καλώς, αν δεν βρω, απλά γυρνάω την πλάτη μου και φεύγω. Έτσι γίνεται μεταξύ συναδέλφων, όχι αυτή η κατινιά που βλέπουμε τελευταία και το ξεμάλλιασμα. Πόσο ψηλά πιστεύεις ότι είναι τα υπόγεια; Αυτοί που νιώθουν ότι είναι ψηλά και κοιτούν προς τα κάτω ας μας πουν».

Δείτε επίσης: Μπέτυ Μαγγίρα: «Μόνος του το έχει ο Παπανώτας το beef, μόνος του το ζει...» - Τι ξεκαθάρισε για την κόντρα τους

Ο Δημήτρης Παπανώτας για Έλενα Κουντουρά και Δημήτρη Μακαλιά

Όσον αφορά την Έλενα Κουντούρα, που είπε ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να κρίνονται από την εξωτερική τους εμφάνιση, αναφερόμενη στο περιβόητο «μόντελινγκ» που είπε ο Δημήτρης Παπανώτας για την Νόνη Δούνια, ο δημοσιογράφος απάντησε εκ νέου: «Δεν αφορούσε την δική μου δήλωση, δεν σχολίασα ποτέ την εξωτερική εμφάνιση της Νόνης Δούνια. Κάποιος θα της μετέφερε λάθος μία δήλωση».

Κλείνοντας ο Δημήτρης Παπανώτας αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Δημήτρη Μακαλιά ή με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. «Δεν θα συνεργαζόμουν τηλεοπτικά με κανέναν από τους δύο, διότι είμαι στο Happy Day και θα είμαι. Θέλω να σου πω ότι είναι προς τιμήν του καναλιού και της Σταματίνας ότι όποια προσθήκη γίνεται στην ομάδα της εκπομπής ρωτάται και η άποψη των υπολοίπων. Ποτέ δεν έχει εισχωρήσει έτσι ξαφνικά ένας άνθρωπος στην παρέα μας, χωρίς να ερωτηθούμε όλοι αν αισθανόμαστε άνετα», δήλωσε μεταξύ άλλων.