H Μαρία Ελένη Λυκουρέζου άλλαξε το όνομά της: «Πόσο χαίρομαι που πλέον με λένε...»

Ο ρόλος που έπαιξε η υπόθεση του Κολωνού

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Μία νέα ζωή κάνει πλέον η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Ζωής Λάσκαρη, κάτι που φαίνεται και από τον τρόπο που επέλεξε πλέον να τη φωνάζει ο κόσμος. Την γνωρίσαμε ως «Μαρία Ελένη Λυκουρέζου» πριν από χρόνια, πλέον ωστόσο θα πρέπει να συνηθίσουμε ένα νέο όνομα, καθώς όπως ανακοίνωσε πλέον τη φωνάζουν «Αίθρα».

Συγκεκριμένα η άλλοτε Μαρία Ελένη, και πλέον Αίθρα Λυκουρέζου, ανακοίνωσε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο TikTok, που επίσης έχει μετονομαστεί, ότι ανάμεσα στα πράγματα που άφησε πίσω από την παλιά της ζωή, ήταν και το όνομά της. «Έχω αλλάξει όλη μου τη ζωή 180 μοίρες, το όνομά μου θα έμενε το ίδιο;», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Ναι, είμαστε μία ανισόρροπη οικογένεια! Ο πατέρας μου απιστούσε κι εγώ...» - Το ξέσπασμα της Μαρία Ελένης Λυκουρέζου

Για ποιον λόγο η «Μαρία Ελένη» Λυκουρέζου έγινε «Αίθρα»

Να σημειωθεί ότι η ρίζα του ονόματος «Αίθρα», που επέλεξε, είναι αρχαιοελληνική. Ήταν το όνομα της μητέρας του Θησέα, ενώ σημαίνει «φωτεινός ουρανός». «Μόλις το άκουσα για πρώτη φορά, το λάτρεψα. Στη ζωή μας έχουμε την επιλογή να αλλάξουμε το όνομά μας, για να μας αντιπροσωπεύει», λέει χαρακτηριστικά η (άλλοτε) Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Σε διαφορετικό βίντεο μάλιστα εξομολογείται ότι έχει πλέον ακόμα έναν λόγο να χαίρεται που άφησε πίσω το παλιό της όνομα, αφού «Μαρία Ελένη» ονομάζεται η εισαγγελέας που πρότεινε την αθώωση του Ηλία Μίχου για τις βαρύτερες κατηγορίες στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

«Πόσο χαίρομαι που άλλαξα το όνομά μου, που με λένε Αίθρα και όχι Μαρία Ελένη Ζωή. Το Αίθρα αγαπώ πλέον, το Αίθρα με αντιπροσωπεύει πλέον. Ένας λόγος παραπάνω που δεν θέλω να με λένε πλέον Μαρία Ελένη είναι γιατί Μαρία Ελένη ονομάζουν την εισαγγελέα που αθώωσε τον Ηλία Μίχο», δηλώνει χαρακτηριστικά και καταλήγει: «Οπότε ευτυχώς που έχω κρατήσει το Αίθρα και όχι το Μαρία Ελένη».