Tzane: O πατέρας του αδικοχαμένου TikToker «σπάει» τη σιωπή του: «Είμαι συντετριμμένος»

«Μου είπαν ότι έπεσε από μια σκάλα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Tzane: O πατέρας του αδικοχαμένου TikToker «σπάει» τη σιωπή του: «Είμαι συντετριμμένος»

Πένθος και έκπληξη προκάλεσε στο ελληνικό διαδίκτυο ο ξαφνικός θάνατος του TikToker, Tzane, καθώς όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης (12/03) έπεσε από μπαλκόνι που δεν είχε κάγκελα στο εγκαταλελειμμένο χωριό Roghudi Vecchio της Ιταλίας.

Η σορός του Tzane ανασύρθηκε με ελικόπτερο από το σημείο μάλιστα, καθώς παρά τις προσπάθειες της Πυροσβεστικής, ήταν αδύνατο να προσεγγίσουν το σημείο με διαφορετικό τρόπο. Φίλοι και στενοί συγγενείς του πληροφορήθηκαν και τυπικά πως «κατέληξε», με την θλίψη τους να μην περιγράφεται.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Tzane μίλησε στην εκπομπή Live News, και τον δημοσιογράφο Άγγελο Λαμπίδη, για την απώλεια του γιου του, και δεν έκρυψε πόσο συντετριμμένος νιώθει μία εβδομάδα μετά, ενώ συμπλήρωσε ότι ακόμα δεν του έχουν γνωστοποιηθεί όλες οι λεπτομέρειες της υπόθεσης. Η κηδεία του αναμένεται να γίνει σε λίγες μέρες στη Γεωργία.

Δείτε επίσης: Lord Tzane: «Αν γινόταν η ελληνοποίησή του, που την περιμέναμε πολύ, τότε θα αποφεύγαμε αυτά τα...» - Συντετριμμένος ο προπονητής του

Τι δήλωσε ο πατέρας του Tzane

«Είμαι συντετριμμένος από τον χαμό του παιδιού μου, δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη, πώς έχασε τη ζωή του. Μου είπαν ότι έπεσε από μια σκάλα. Ο γιος μου έμενε 15 χρόνια στην Ελλάδα. Ήξερα ότι είναι ένας γνωστός TikToker», είπε αρχικά ο πατέρας του Tzane, μιλώντας στο Live News.

Και συμπλήρωσε συγκλονισμένος ότι είχε δείξει την ανησυχία του, όταν ο Tzane στο παρελθόν έκανε ριψοκίνδυνα γυρίσματα: «Πίστευα ότι στην Ιταλία είχε πάει ως τουρίστας, όπως συνήθιζε να πηγαίνει και σε άλλα μέρη. Προφανώς ανησυχούσα πολύ, όταν έκανε επικίνδυνα βίντεο. Η κηδεία του παιδιού θα γίνει στην Γεωργία τις επόμενες μέρες».