Σαρμπέλ – Η αποκάλυψη για τη νέα του ζωή: «Είμαι ερωτικός μετανάστης, μένω στο Κατάρ»

Πώς σχολίασε τη φετινή συμμετοχή στη Eurovision

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σαρμπέλ – Η αποκάλυψη για τη νέα του ζωή: «Είμαι ερωτικός μετανάστης, μένω στο Κατάρ»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 παραχώρησε ο Σαρμπέλ, όπου μίλησε για τη νέα του ζωή στο Κατάρ, όπου μετακόμισε για να βρίσκεται δίπλα στη σύζυγό του, καθώς και για την Μαρίνα Σάττι που εκπροσωπεί φέτος την Ελλάδα στη Eurovision. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη δική του εμπειρία από τον διαγωνισμό του 2007, όπου μας εκπροσώπησε με το τραγούδι «Yassou Maria».

«Η βάση μου είναι στο Κατάρ, βρίσκομαι στην Ανατολή, είναι δύο χρόνια που μετακόμισα εκεί. Είμαι στο Κατάρ, γιατί είναι η γυναίκα μου εκεί, δηλαδή η οικογένειά μου και ζούμε πολύ όμορφα. Είμαι ερωτικός μετανάστης, κάπως έτσι», είπε αρχικά ο Σαρμπέλ.

Και συμπλήρωσε: «Στο Λονδίνο έχω τη μητέρα μου και μία οικογενειακή εταιρεία με ακίνητα. Έκανα επενδύσεις από την εποχή που είχα τις μεγάλες επιτυχίες αλλά από πριν είχα μεγαλώσει με αυτό το επάγγελμα, καθώς όλη η οικογένεια ασχολείται με αυτό. Επίσης, μανατζάρουμε μία κλασική ορχήστρα».

Δείτε επίσης: «Προτιμώ να σηκωθώ και να φύγω από το να...» - Ο κακός χαμός στο Open Weekend εξαιτίας της Eurovision

Ο Σαρμπέλ σχολιάζει την ελληνική συμμετοχή της Eurovision

Όσον αφορά το κομμάτι της Eurovision, ο Σαρμπέλ ήταν πολύ θετικός: «Το ωραίο που κάνει το κομμάτι της Μαρίνας Σάττι είναι ότι συζητιέται πολύ. Ο κόσμος δεν ξέρει πώς να αντιδράσει αλλά η αλήθεια είναι ότι όσο το ακούς, τόσο πιο πολύ σου αρέσει. Προσωπικά τρελαίνομαι και θεωρώ ότι είναι πανέξυπνο κομμάτι. Είναι ό,τι πρέπει για Eurovision, γιατί χρειάζεται και μία τρέλα, όχι απαραίτητα κάτι σοβαρό πάντα. Πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά».

Κλείνοντας, ο Σαρμπέλ θυμήθηκε τη δική του εμπειρία από τη Eurovision, που μπορεί βαθμολογικά να ήταν καλή, αλλά υπήρχαν και δυσάρεστες στιγμές: «Όταν είχα πάει εγώ στη Eurovision είχα ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια για την καταγωγή μου, θυμάμαι ότι είχαν πει σε μία εκπομπή: αυτός δεν είναι καν Έλληνας, είναι Ιρακινός. Κατ' αρχάς, είμαι Κυπριολιβανέζος του Λονδίνου. Δεν μου άρεσε γιατί ήταν πολύ στενόμυαλο. Πλέον η Ελλάδα έχει γίνει λίγο παραπάνω κοσμοπολίτικη και δέχεται περισσότερο τους ξένους. Όταν γύρισα από τη Eurovision της Φινλανδίας, πλήρωσα το ταξί μου και όλα τα κεράσματα».