Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Η κόρη μου είναι 6 ετών και λέει ότι ο μπαμπάς της έκανε τον Λεωνίδα στο “Δέκα λεπτά κήρυγμα”»

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι το τέλος της σειράς ήταν δική του απόφαση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Η κόρη μου είναι 6 ετών και λέει ότι ο μπαμπάς της έκανε τον Λεωνίδα στο “Δέκα λεπτά κήρυγμα”»

Με αφορμή τη συμμετοχή του στην παράσταση «Unfriend», ο Δημήτρης Κουρούμπαλης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην οικογενειακή του ζωή, τον ρόλο του «Λεωνίδα» στο «Δέκα λεπτά κήρυγμα» που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό, καθώς και για την τηλεόραση γενικότερα.

«Φέτος, έχοντας κλείσει σε δύο παραστάσεις από πολύ νωρίς, δεν μου έμεινε χρόνος για να συμμετέχω σε κάποια τηλεοπτική δουλειά, αν και μου έγινε πρόταση. Εκτιμώ την τηλεόραση, μου έχει προσφέρει πολλά. Βέβαια μου λείπουν οι κωμωδίες, αυτή τη στιγμή είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού στην τηλεόραση και αυτός είναι ένας λόγος που δεν μου γίνονται τόσες προτάσεις, επειδή στο παρελθόν έχω παίξει κυρίως σε κωμωδίες», είπε αρχικά ο Δημήτρης Κουρούμπαλης.

Δείτε επίσης: «Έχω βιώσει από άνδρες και γυναίκες...» - Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης μιλά για το εργασιακό bullying

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Κουρούμπαλη για το «Δέκα λεπτά κήρυγμα»

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Κουρούμπαλης αναφέρθηκε στις μεγάλες επιτυχίες που σημείωσε: «Ο κόσμος λάτρεψε τις σειρές “Δέκα λεπτά κήρυγμα” και “Πολυκατοικία” και αυτό φαίνεται στον τρόπο που με κοιτάζουν. Εκείνη την εποχή τράβηξα χειρόφρενο, στο “Δέκα λεπτά κήρυγμα” τελειώσαμε στα 3,5 χρόνια επειδή το ζήτησα εγώ, ήθελα να σταματήσει η σειρά. Μια απόφαση που μετά τη χρεώθηκα. Εγώ ήθελα να επαναπροσδιορίσω τις επιλογές μου, πού θέλω να κινηθώ και αυτό το πλήρωσα, γιατί ο χώρος είναι πολύ αυστηρός. Άμα κάνει κάποιος επιτυχία πρέπει να συνεχίσει να την κάνει με τον ίδιο τρόπο».

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης, ο ηθοποιός έκανε μία σπάνια αναφορά στην οικογένειά του. «Επειδή έχω ασχοληθεί με παραγωγή, σκηνοθεσία και διδασκαλία, δεν έχω μείνει ποτέ χωρίς δουλειά. Η ανασφάλειά μου εντάθηκε μετά την έλευση του παιδιού. Το παιδί φέρνει μία ανησυχία για το μέλλον, είτε έχεις λεφτά, είτε δεν έχεις. Η μικρή είναι 6 ετών, έχει πάει σε κάτι ανθρώπους που δεν γνώριζα και τους είπε ότι ο μπαμπάς της έκανε τον Λεωνίδα στο “Δέκα λεπτά κήρυγμα”», δήλωσε ο Δημήτρης Κουρούμπαλης για την κόρη του, ενώ για τη συμβίωση με τη σύζυγό του ανέφερε λακωνικά: «Υπάρχει κάποιος που δεν είναι δύσκολος σύντροφος; Δεν είμαι απαιτητικός, αλλά έχω τα στραβά μου, τις παραξενιές μου και τις επιθυμίες μου».