Λένα Παπαληγούρα: «Ζηλεύω τον άντρα μου επειδή ενδιαφέρομαι, δεν είμαι αδιάφορη!»

Πώς αντιδράει στις ερωτικές σκηνές;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Με αφορμή τη συμμετοχή της στην παράσταση «Συρανό» στο θέατρο Αλκυονίς, η Λένα Παπαληγούρα μίλησε στο «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο της ως μητέρα και σύζυγος στο πλευρό του Άκη Πάντου, αλλά και στις περιβόητες ερωτικές σκηνές, που δεν έχουν τίποτα το ερωτικό, όπως ξεκαθάρισε.

«Τα παιδιά μου είναι η ξεκούρασή μου, δεν χρειάζομαι κάτι άλλο. Είναι οι μπαταρίες και η δύναμή μου. Είμαι... μετρίως ζηλιάρα, δεν είμαι όμως από εκείνες που μπορούν να οδηγήσουν τον άλλον σε εκνευρισμό επειδή ζηλεύω. Αλλά δεν είμαι και αδιάφορη... Ενδιαφέρομαι, οπότε ζηλεύω. Ο σύζυγος μου ελπίζω να ζηλεύει και λίγο», είπε αρχικά η Λένα Παπαληγούρα.

Δείτε επίσης: «Εμένα με τρομάζει φοβερά όλο αυτό που συμβαίνει...» - Όλα όσα δήλωσε η Λένα Παπαπληγούρα στην εκπομπή Fay's Time

Η Λένα Παπαληγούρα για τις ερωτικές σκηνές και τον σύζυγό της

Και συμπλήρωσε ότι κάνει ένα επάγγελμα, που εύκολα θα μπορούσε να παρεξηγηθεί από κάποιον εκτός χώρου. «Εμείς οι ηθοποιοί κάνουμε μία δουλειά που για κάποιον, που δεν είναι στον χώρο μας, μπορεί να φαντάζει περίεργη. Κάθε βράδυ αγκαλιαζόμαστε και φιλιόμαστε, αλλά μία ερωτική σκηνή δεν περιέχει τίποτα ερωτικό. Αντίθετα μπορώ να πω ότι είναι από τις πιο αμήχανες και περίεργες», δήλωσε χαρακτηριστικά η Λένα Παπαληγούρα.

Όσον αφορά στην κοινή της ζωή με τον Άκη Πάντο, ήταν ξεκάθαρη στο γεγονός ότι ένιωσαν όμορφα από την πρώτη στιγμή. Η Λένα Παπαληγούρα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αμέσως νιώσαμε πολύ καλά ο ένας με τον άλλον, με τον άντρα μου. Για την ώρα μου φαίνεται πολύ δύσκολο να σκεφτώ ότι θα με απατούσε ο σύντροφός μου. Παναγία μου! Αναγκαστικά κάνεις κάποια πράγματα όταν έχεις δύο παιδιά, αλλά δεν νομίζω ότι είμαι αυτό που θα έλεγε κανείς γυναίκα-νοικοκυρά».