Ευγενία Δημητροπούλου: «Για ποιο λόγο να γεννήσουμε από την στιγμή που υπάρχουν παιδιά και είναι σε δύσκολη θέση;» - Η ενόχληση σε στιγμές με την κόρη της

Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή, τον γάμο και την υιοθεσία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ευγενία Δημητροπούλου: «Για ποιο λόγο να γεννήσουμε από την στιγμή που υπάρχουν παιδιά και είναι σε δύσκολη θέση;» - Η ενόχληση σε στιγμές με την κόρη της

Η Ευγενία Δημητροπούλου βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του Action 24, Καλύτερα Αργά, το βράδυ της Τρίτης 19 Μαρτίου, και συζήτησε για όλα! Απάντησε για τις δύσκολες στιγμές στην καριέρα της ως ηθοποιός, για την προσωπική της ζωή και την υιοθεσία της κόρης της.

Οι δηλώσεις της Ευγενίας Δημητροπούλου

«Νομίζω ότι είμαι μελαγχολική με μια επιφάνεια χαράς και αισιοδοξίας. Αν με ξύσεις παραπάνω έχω τις μαύρες μου. Η πρώτη εντύπωση όταν είμαι κάπου είναι ότι βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο. Όταν είμαι μόνη μου έχω και πιο σκοτεινές στιγμές. Ήμουν έτσι πριν γίνω ηθοποιός. Εσωστρεφές άτομο που ψαχνόμουν, που ένιωθα ότι δεν μπορώ να εκφραστώ και δεν μπορούν να με καταλάβουν και βρήκα ότι μέσα από την τέχνη μπορώ να εκφραστώ. Όταν μπήκα στη δουλειά μου έλεγαν ότι πρέπει να έχω γερό στομάχι, απαιτείται, αλλά ακολούθησα αυτό που λένε ότι βρες αυτό που θες και δεν θα δουλέψεις ποτέ στη ζωή σου. Όλα τα άλλα τα έκανα όλα στην άκρη. Δεν ένιωσα τρομερό ανταγωνισμό», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Η πιο ζόρικη στιγμή στο επάγγελμα είναι όταν ματαιώνεται κάτι που έχεις προγραμματίσει, δουλέψει, σχεδιάσει, έχεις αφήσει άλλα πράγματα για να γίνει αυτό και σου λένε “δεν θα γίνει τελικά”. Δύσκολο πολύ... Συνήθως αυτό, όταν αλλάζουν τα σχέδια. Δεν σε αποζημιώνει κάποιος για αυτό».

Για την προσωπική της ζωή δήλωσε: «Δεν κατάλαβα γιατί προκάλεσε τόσο εντύπωση η προσωπική μου ζωή. Τότε ήμουν σε καθημερινό σίριαλ και πραγματικά τους ευχαριστώ που μου έδωσαν άδεια να φύγω τόσο καιρό στην Αφρική. Έλειψα ένα μήνα και κάτι. Στη Σιέρα Λεόνε δεν είναι καλά τα πράγματα. Ο τουρίστας μπορεί να είναι λίγο πιο προστατευμένος, αλλά σίγουρα δεν είναι μια χώρα που μπορείς άνετα να επισκεφθείς. Παρόλα αυτά για μένα είναι μαγικός τόπος. Από τη στιγμή που αποφασίζουμε ότι ιδανικά θέλουμε να κάνουμε οικογένεια, έτσι όπως το σκεφτόμαστε εμείς, για ποιο λόγο να γεννήσουμε από την στιγμή που υπάρχουν παιδιά και είναι σε δύσκολη θέση; Γιατί να μη τους δώσουμε άλλη μία ευκαιρία. Έτσι το σκεφτόμασταν, τόσο απλά το είχαμε στο κεφάλι μας».

Δείτε επίσης: Συγκίνηση στο γλέντι μετά το γάμο & τη βάφτιση - Ο ρομαντικός χορός της Ευγενίας Δημητροπούλου με τον σύζυγό της

Όσον αφορά στην υιοθεσία της κόρης της, επισήμανε: «Πρέπει πάντα να ξέρεις από ποια χώρα το παίρνεις το παιδί και από πού. Της μιλάω για την κουλτούρα της στα πλαίσια που μπορεί να ακούσει, γιατί είναι μικρούλα ακόμα, είναι 3,5. Πιστεύω ότι οι γονείς είμαστε οχήματα των παιδιών προς την ενηλικίωση. Δεν νιώθω ότι ανήκει αυτό το παιδί, ακόμα κι αν η γυναίκα το γεννάει. Μακάρι να μπορέσω να της δώσω όσο πιο πολλά εφόδια να ανοίξει τα φτερά της και να πάμε μαζί στη χώρα που γεννήθηκε. Με βλέπει στην τηλεόραση, έχει έρθει και στο θέατρο, αλλά δεν έχει καταλάβει ακριβώς τι σημαίνει».

«Εγώ νιώθω ότι είναι σαν να γίνεται ένας σεισμός και αλλάζει πάρα πολύ η ισορροπία στον γάμο. Ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένος τι σημαίνει ότι έρχεται ένα παιδί. Δεν με ενοχλεί κάτι ιδιαίτερα όταν με ρωτάνε. Μπορεί σε σχέση με το παιδί όταν είναι παιδί, αλλά και η ίδια οριοθετεί αρκετά. Μπορεί να πάνε να τη βγάλουν φωτογραφία χωρίς να με ρωτήσουν. Έχει μάθει στο σχολείο και το αναπτύσσουμε και στο σπίτι το "στοπ". Λέω "στοπ" μέσα στο σπίτι όταν θέλω να έχω την ηρεμία μου στο σπίτι, να κάνω ένα ντουζ για παράδειγμα», κατέληξε.

Δείτε επίσης: «Δεν μας ενοχλεί από που είναι το παιδί...» - Συγκινεί με την εξομολόγηση της για την υιοθεσία της κόρης της