Γιάννα Φαφαλιού: «Δεν θα ντραπώ να πω ότι...» - Συγκινεί η πρώην σύζυγός του Νίκου Ρόκκου για την κόρη τους μετά το θάνατό του

«'Όντως περάσαμε δύσκολα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Γιάννα Φαφαλιού: «Δεν θα ντραπώ να πω ότι...» - Συγκινεί η πρώην σύζυγός του Νίκου Ρόκκου για την κόρη τους μετά το θάνατό του

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 20/3, η Γιάννα Φαφαλιού, η οποία μίλησε για την απώλεια του πρώην συζύγου της Νίκου Ρόκκου αλλά και για το νέο ξεκίνημα που έχει κάνει στην ζωή της και την απόφασή της να ξαναπαντρευτεί.

Υπενθυμίζουμε ότι ο αδελφός του Στέλιου Ρόκκου έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 30/12, στη θάλασσα, κατά τη διάρκεια ψαρέματος. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες αργότερα στις 3/1, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Καλλιόπη Λήμνου (δείτε εδώ βίντεο από το τελευταίο αντίο).

Όσα είπε η Γιάννα Φαφαλιού για την απώλεια του Νίκου Ρόκκου

«Παντρεύτηκα το καλοκαίρι με πολιτικό γάμο και φέτος θα κάνουμε τον θρησκευτικό. Παρόλο που έλεγα να μην ξαναπαντρευτώ και αυτός το το ίδιο προέκυψε πολύ γρήγορα η απόφαση» είπε η Γιάννα Φαφαλιού για τον σύζυγό της.

Για τον Νίκο Ρόκκο ανέφερε. «Κάθε απώλεια είναι πολύ σκληρό πράγμα και ειδικά όταν έχεις και παιδί στην εφηβεία. Μας συγκλόνισε όλους, όντως περάσαμε δύσκολα, ήταν ξαφνικό και αναπάντεχο. Η ζωή συνεχίζεται και πορευόμαστε και προσπαθούμε να διαχειριστούμε την κάθε απώλεια».

«Η κόρη μου είναι ένα τυχερό παιδί και δεν θα ντραπώ να πω ότι υπάρχουν και παιδοψυχολόγοι οι οποίοι βοηθάνε πάρα πολύ», συμπλήρωσε.

Οι δηλώσεις της μια μέρα πριν την κηδειά

Το πρωί της Τετάρτης 3/1, προβλήθηκαν οι δηλώσεις της στην εκπομπή Πρωινό, όπου είχε μιλήσει για την τραγική αυτή απώλεια, μια μέρα πριν την κηδεία.

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι, πάρα πολύ λυπημένοι, προσπαθούμε να το διαχειριστούμε, αλλά όπως καταλαβαίνετε είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αύριο δεν ξέρουμε τι θα ζήσουμε... Πολλά χρόνια ψάρευε, του άρεσε το ψάρεμα και το αγαπούσε, όπως και τα άλογα. Δεν είναι πολλά χρόνια που έχει φύγει ο Κώστας, είναι 3 χρόνια νομίζω και τώρα έγινε αυτό, είναι 4 αδέρφια και μια μεγαλύτερη αδερφή, η Αγγελική...»

«Από εκείνον κρατάω το παιδί μας αυτό είναι το μεγαλύερο δώρο. Το πώς θα τον αποχαιρετήσω θα εξαρτηθεί και από το παιδί...» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο: