Κατερίνα Κακοσαίου: «Με στεναχωρούσε πολύ να βλέπω βιντεοκλίπ του γιατί...» - Η αποκάλυψη για την σύγκριση με τον πατέρα της και τα αρνητικά σχόλια

«Είχα πει ότι δεν θέλω να τον ξαναδώ με κοπέλα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κατερίνα Κακοσαίου: «Με στεναχωρούσε πολύ να βλέπω βιντεοκλίπ του γιατί...» - Η αποκάλυψη για την σύγκριση με τον πατέρα της και τα αρνητικά σχόλια

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, παραχώρησε η Κατερίνα Κακοσαίου το πρωί της Τετάρτης 20/3. Η νεαρή τραγουδίστρια, μίλησε για τον πατέρα της, Γιάννη Πλούταρχο αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται τόσο εκείνη όσο και ο αδερφός της.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Κοκσαίου για τον πατέρα της και τα αρνητικά σχόλια

«Το να είσαι κόρη μεγάλου τραγουδιστή έχει θετικά κι αρνητικά. Είχαμε και εγώ και ο αδερφός μου την αντίληψη ότι σίγουρα θα υπάρξουν αρνητικά σχόλια, παρ' όλα αυτά επειδή είναι το όνειρό μας, θα το προσπαθήσουμε. Αλλά το να κρίνεις έναν άνθρωπο απλά για το background του είναι λίγο προκατειλημμένο....»

«Αυτό που θυμάμαι είναι ότι με στεναχωρούσε πολύ να βλέπω βιντεοκλίπ του γιατί τον έβλεπα όλο να κλαίει. Έκλεγα και εγώ. Είχα πει ότι δεν θέλω να τον ξαναδώ με κοπέλα που δεν είναι η μαμά μου και σταμάτησε!» αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

«Μέχρι το Γυμνάσιο ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, μετά το έχασα λόγω ΔΕΠΥ που έχω (δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει για την διάγωνσή της).Στο Πανεπιστήμιο το ξαναβρήκα είχα μάθει να το ελέγχω. Στην τρίτη Δημοτικού δεν μπορούσα να διαβάσω ιστορία. Καθόμουν 3 ώρες πάνω από μια σελίδα με τον μπαμπά μου...» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τι είχε πει για τους γονείς της

Πριν από λίγο καιρό η Κατερίνα Κακοσαίου, είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη όπου μεταξύ άλλων είχε μιλήσει για τους γονείς της.

«Με έβλεπαν ότι κάνω μικρά-μικρά βήματα, και με το τραγούδι “Πόσο ωραία μάτια έχεις”, που γυρίστηκε μέσα σε μία μέρα με το κινητό. Δεν πιστεύαμε ότι θα πάρει τέτοια έκταση, δεν ένιωθα έτοιμη ακόμα, αλλά έβλεπαν ότι πάω προς τα εκεί. Εννοείται ότι υπάρχει το άγχος στη σύγκριση για ένα παιδί, όταν βλέπει ότι ο πατέρας του έχει πετύχει σε αυτό που κάνει. Μπαίνει το άγχος αν θα φανώ αντάξια, να τον βγάλω ασπροπρόσωπο».

Και κατέληξε μιλώντας για εκείνους: «Είμαι ευγνώμων για τον τρόπο που μου έχουν συμπεριφερθεί οι γονείς μου, έχω μάθει τι σημαίνει αγάπη μέσα σε αυτή την οικογένεια, τους έχω ευχαριστήσει και προσωπικά. Ήταν αυστηρός μπαμπάς και κριτής, αλλά είχε πάντα καλές προθέσεις. Το νέο μου τραγούδι το έχει γράψει ο πατέρας μου και λέγεται “Τι φταις κι εσύ’’».