"Κόλαφος" ο Βασίλειος Κωστέτσος για τη Μαρίνα Σάττι: «Θα την ήθελα ολόγυμνη πάνω στη σκηνή, δεν νομίζω ότι μπορεί να....»

«Δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με την κοπέλα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor

Τις ενδυματολογικές επιλογές της Μαρίνας Σάττι στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού "Ζάρι" με το οποίο πρόκειται να εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Eurovision στον Μάλμε της Σουηδίας, σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης 20/2, οι γνωστοί σχεδιαστές, Βασίλειος Κωστέτσος και Νίκος Αποστολόπουλος στην εκπομπή Πρωινό Σουσού.

Οι δηλώσεις Κωστέτσου και Αποστολόπυολου για την Μαρίνα Σάττι

Οι δύο σχεδιαστές εξέφρασαν την άποψή τους, σχετικά με το πως θα ήθελαν να δουν την τραγουδίστρια επάνω στην σκηνή της Eurovision, με τις τοποθετήσεις τους να είναι τελείως διαφορετικές.

«Δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με την κοπέλα, ούτε την ξέρω, αλλά ούτε και με ενδιαφέρει να τη μάθω. Εγώ θα την ήθελα ολόγυμνη πάνω στη σκηνή, δεν νομίζω ότι μπορεί να βάλει και τίποτα άλλο. Γυμνή θα έχει καλύτερη επιτυχία. Ο τρόπος ντυσίματός της δεν είναι του στυλ μου», είπε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Δείτε επίσης: Μαρίνα Σάττι: Η σχέση με γνωστό ηθοποιό - Το τρίτο πρόσωπο, ο επεισοδιακός χωρισμός κι ο γάμος (Σπάνιες φωτογραφίες)

«Η κοπέλα θα διαλέξει ότι θέλει. Γιατί πρέπει να διαλέξει υποχρεωτικά Έλληνα σχεδιαστή; Υπάρχουν άλλα πιο σημαντικά προβλήματα να με απασχολούν. Μου είναι συμπαθητική και μου αρέσει και το τραγούδι» ανέφερε από την πλευρά του ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Το μυστικό του Φωκά Ευαγγελινού για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision

Η Μαρίνα Σάττι πραγματοποιεί καθημερινά πρόβες για την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision, ώστε να τελειοποιήσει την σκηνική της παρουσία και να εκτοξεύσει το τραγούδι της με την παρουσίασή του στο ακροατήριο. Η εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, λοιπόν, αποκάλυψε το μυστικό του Φωκά Ευαγγελινού που έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία για την ελληνική συμμετοχή.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, το concept έχει να κάνει με διαδραστική ταινία και θα είναι απόλυτα κινηματογραφικό και η τεχνοτροπία που θα υιοθετήσουν θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στον μουσικό διαγωνισμό.

Θα υπάρχει μονoπλάνο στην παρουσίαση της τραγουδίστριας στην σκηνή. Η κάμερα, δηλαδή, θα δείχνει μόνο εκείνη και δεν θα κινείται και πίσω από την ερμηνεύτρια θα μπαίνουν σιγά σιγά και τα υπόλοιπα στοιχεία της παρουσίασης, όπως για παράδειγμα οι χορευτές.