Κατερίνα Καινούργιου: «Αν ο πελάτης είχε να διαλέξει ανάμεσα στη Σκορδά και στη Μενεγάκη, θα πήγαινε στην...» - Το σχόλιο για τα προβλήματα στη μεταγραφή της Φαίης στο MEGA

«Οι πληροφορίες μου λένε ότι...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Αν ο πελάτης είχε να διαλέξει ανάμεσα στη Σκορδά και στη Μενεγάκη, θα πήγαινε στην...» - Το σχόλιο για τα προβλήματα στη μεταγραφή της Φαίης στο MEGA

Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τη συνέντευξη της Τζώρτζια Συρίχα στην εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, Super Κατερίνα, κατά την οποία μίλησε για το τηλεοπτικό μέλλον των παρουσιαστών και τα χρήματα που έχει τάξει το MEGA για να πάρει την Φαίη Σκορδά, θέλησε να κάνει τα δικά της σχόλια.

Πιο συγκεκριμένα, επειδή αναφέρθηκε πως εάν καταφέρουν να "κλέψουν" την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, θα δημιουργηθεί πρόβλημα στον σταθμό λόγω των εμπορικών και της Ελένης Μενεγάκη, η πρώτη απάντησε ποια θεωρεί πως θα διάλεγαν εάν έπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα στις δυο τους.

Τα σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την μεταγραφή της Φαίης Σκορδά στο MEGA

«Οι πληροφορίες μου λένε ότι η Ελένη θα παραμείνει κανονικά στο MEGA. Δεν μπαίνω στα οικονομικά. Ο Ουγγαρέζος θέλει να κάνει δική του εκπομπή. Θα προτιμούσε να μείνει στην Ελένη και να κάνει κάτι δικό του από το να πάει στην Φαίη ή σε οποιοδήποτε άλλο πρωινό. Εγώ ξέρω ότι η Ελένη τα λεφτά της τα φέρνει, οπότε και το MEGA θέλει να παραμείνει η Ελένη λόγω εμπορικότητας.

Για αυτό θα είχα ενδοιασμό αν θα πάει η Φαίη. Τα εμπορικά ποιος θα τα έπαιρνε; Θα τα έπαιρνε Ελένη. Εννοώ επειδή είναι κι οι δύο ακριβοπληρωμένες παρουσιάστριες με πολλά εμπορικά ότι αν ο πελάτης είχε να διαλέξει, θα πήγαινε στην Ελένη. Θα την προτιμούσαν. Αντικειμενικά είναι νούμερο 1 εδώ και χρόνια. Όποια κι αν πήγαινε στο 10:00 -13:00, στην Ελένη θα τα έδιναν, δεν το λέω υποτιμητικά. Να λέμε την αλήθεια», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου - «Αν ήμουν ο ΣΚΑΪ δεν θα ήθελα να χάσω την Φαίη Σκορδά...»

Όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος επισήμανε πως παίζουν ρόλο και τα νούμερα τηλεθέασης, τονίζοντας πως η Ελένη Μενεγάκη δεν σημειώνει πολύ υψηλά ποσοστά, η ίδια απάντησε: «Η Ελένη, που δεν πάει τόσο καλά σε θεαματικότητα, θες να πεις ότι δεν έχει εμπορικότητα; Νομίζω ότι είναι το αντίθετο».

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Πολλοί το άκουσαν, λίγοι το κατάλαβαν - Η ατάκα "φωτιά" προς το Mega στον αέρα της εκπομπής της