Γιάννης Δρίτσας: Πού βρίσκεται σήμερα ο Σπύρος του "Θα βρεις τον δάσκαλό σου" - Το σοκαριστικό τροχαίο, το διαζύγιο και η μόνιμη μετακόμιση

Εμφανισιακά δεν έχουν αλλάξει πολλά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιάννης Δρίτσας: Πού βρίσκεται σήμερα ο Σπύρος του

Μία από τις σειρές που άφησαν εποχή είναι εκείνη στο κανάλι του ΑΝΤ1 με τίτλο "Θα βρεις τον δάσκαλό σου" που προβλήθηκε από το 2005 μέχρι και το 2007. Το love story του Θάνου Ποντίκη και της Μαρίζας είχε ξετρελάνει τους τηλεθεατές, όμως οι δύο πρωταγωνιστές δεν ήταν ο μόνος λόγος που το σίριαλ είχε κάνει τόση επιτυχία.

Η Λάρα, η Άσπα (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα), αλλά και ο Σπύρος έπαιξαν καθοριστικό ρόλο! Ο τελευταίος τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της τηλεόρασης και της δημοσιότητας και έχει αποφασίσει πως θέλει να ακολουθήσει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.

Πού είναι σήμερα και με τι ασχολείται ο Γιάννης Δρίτσας από τη σειρά "Θα βρεις τον δάσκαλό σου"

Από το 2007 μέχρι το 2008 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά του ίδιου σταθμού "Έρωτας", έκανε guest εμφανίσεις και στη σειρά "Φίλα το βάτραχό σου", ενώ από το 2008 μέχρι 2009 εμφανίστηκε στη σειρά "Λόλα", μπαίνοντας και σε ρόλο παρουσιαστή στο πλευρό της Βίκυς Καγιά στην εκπομπή "Πρωινός καφές". Από το 2011 μέχρι το 2013 υποδύθηκε συμμετείχε στο σίριαλ του MEGA "Κλεμμένα Όνειρα".

Αυτός ήταν και ο τελευταίος του ρόλος στην τηλεόραση, καθώς όσο πραγματοποιούσε γυρίσματα έπεσε θύμα τροχαίου και κρίθηκε αναγκαίο να αποχωρήσει.

«Έφυγα από το σίριαλ με βίαιο τρόπο. Είχα τροχαίο. Ήταν σοβαρό, αλλά εγώ είχα πάθει ελάχιστη ζημιά. Είχα συντριπτικό κάταγμα φτέρνας, το οποίο δεν μου επέτρεπε να κάνω πάρα πολλά πράγματα. Δεν μπορούσα να περπατήσω καταρχήν για πολύ καιρό. Για να αρχίσω να περπατάω κανονικά χρειάστηκαν πολλοί μήνες. Είχα φύγει από το γύρισμα και πήγαινα προς το σπίτι μου. Κι ενώ πηγαίνω με τη μηχανή σιγά σιγά γιατί ψιλόβρεχε κιόλας, βλέπω ξαφνικά ένα τζιπ από το αντίθετο ρεύμα να έρχεται κατά πάνω μου. Και δεν μπορούσα να αντιδράσω.

Το τζιπ πέρασε πάνω από την διαχωριστική νησίδα και έπεσε πάνω μου. Τα συγκεκριμένα κλάσματα δευτερολέπτου ήταν μια εμπειρία πάρα πολύ δυνατή. Αυτό που συνέβη εκείνη τη χρονική στιγμή ήταν πολύ έντονο. Πήγα και ήρθα. Ξαφνικά γίνεται η πρόσκρουση και το επόμενο πράγμα που συμβαίνει είναι εγώ να είμαι στον αέρα, γιατί έφυγα και προσγειώθηκα κάποια μέτρα μακριά και καθώς "πετάω" λέω "σκέφτομαι, άρα υπάρχω ακόμα". Πέρασαν όλα από μπροστά μου», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη.

Δείτε επίσης: Ασύλληπτο! Έτσι είναι σήμερα ο Φίλιππος από τη σειρά "Θα βρεις το δάσκαλο σου" - Παραμένει κούκλος

Λίγο καιρό αργότερα ήρθε και το διαζύγιό του με την σύζυγό του, Δέσποινα Μπαούση, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο και μία κόρη. Μετά από τον χωρισμό του πήρε την απόφαση, μάλιστα, να μετακομίσει σε άλλη πόλη και έτσι πλέον έχει γίνει μόνιμος κάτοικος της Καλαμάτας. Εκεί συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική, κυρίως με το θέατρο, είτε ως σκηνοθέτης είτε ως ηθοποιός, κάνοντας αυτό που αγαπά περισσότερο.