Κρατερός Κατσούλης: «Έχω ζητήσει να φύγω από...» - Τι αποκάλυψε για το επαγγελματικό του μέλλον και για τις δύσκολες συνεργασίες του

«Περιμένω να με ειδοποιήσουν για το δοκιμαστικό του...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κρατερός Κατσούλης: «Έχω ζητήσει να φύγω από...» - Τι αποκάλυψε για το επαγγελματικό του μέλλον και για τις δύσκολες συνεργασίες του

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Πρωινό Σουσού, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 20/3, ο Κρατερός Κατσούλης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα επόμενα επαγγεμλματικά του βήματα και αποκάλυψε ότι, στο παρελθόν, ήθελε να αποχωρήσει από μια συνεργασία.

Για το επαγγελματικό του μέλλον, και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει στο Deal, είχε μίλησει και παλιότερα στην ίδια εκπομπή (δείτε εδώ την σπόντα που πέταξε).

Όσα αποκάλυψε ο Κρατερός Κατσούλης για παλιές συνεργασίες και για το Deal

«Τα συναισθήματά μου όταν μπαίνω σε ένα πλατό μου θυμίζουν την καθημερινότητά μου στο πρωινό. Πάντα με ενδιέφερε πιο πολύ να έχω ωραίες συνεργασίες με ωραίους ανθρώπους, γιατί πιστεύω ότι αυτό μπορεί να δώσει καλύτερο αποτέλεσμα... Δεν είναι εύκολο να έχεις καλή χημεία με όλους στις δουλειές. Καλή διάθεση όμως γίνεται. Δεν μπορείς να ταιριάζεις με όλους.

Δείτε επίσης: Κρατερός Κατσούλης: Η αντίδραση του όταν τον ρώτησαν για το My style rocks - «4 χρόνια μετά νομίζω ότι το κάνετε επίτηδες»

Οι περισσότερες συνεργασίες της ζωής μου έχουν απ’ όλα. Όταν είναι πολλά τα χρόνια δεν γίνεται να μην έχεις κοντραριστεί με ανθρώπους. Το σημαντικό είναι να υπάρχει καθαρή πρόθεση. Έχω ζητήσει πριν από πολλά χρόνια να φύγω από συνεργασία. Ήταν πρακτικά τα ζητήματα, δεν μπορούσαμε να βρούμε τρόπο συνεννόησης. Θα ήθελα πολύ να είχα αποχωρήσει, αλλά δεν γινόταν. Ήταν πολύπλοκο», είπε αρχικά

«Είμαι σε συζητήσεις για κάτι τηλεοπτικό. Περιμένω να με ειδοποιήσουν για το δοκιμαστικό του Deal. Δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω πρωινή εκπομπή γιατί δεν μπορώ να κάνω μετά τίποτα άλλο στην ζωή μου» ανέφερε σε άλλο σημείο ο Κρατερός Κατσούλης.