Κέιτ Μίντλετον: Ο άνδρας που τράβηξε το βίντεο με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ αποκαλύπτει - «Άρχισα να καταγράφω καθώς...»

Τι απαντάει στα σχόλια πως αυτή είναι η σωσία της!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κέιτ Μίντλετον: Ο άνδρας που τράβηξε το βίντεο με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ αποκαλύπτει - «Άρχισα να καταγράφω καθώς...»

Μετά τα σχόλια πως η Κέιτ Μίντλετον έχει εξαφανιστεί και ότι αυτή που εμφανίζεται είναι η σωσίας της, σε μια προσπάθεια από το παλάτι να κατευνάσει τα πνεύματα και να σταματήσουν τα σχόλια και οι πιέσεις στο "που βρίσκεται η Κέιτ" μετά το χειρουργείο της, η πριγκίπισσα εμφανίστηκε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ σε παντοπωλείο να ψωνίζουν.

Ωστόσο, πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν πως αυτή δεν είναι η Κέιτ καθώς είναι πολύ πιο αδύνατη και με διαφορετικά μαλλιά. Κάποιοι λοιπόν ανέφεραν πως είναι η σωσίας της, ενώ άλλοι πως είναι η ερωμένη του πρίγκιπα (κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί, αν δηλαδή έχει παράνομο δεσμό).

Η σωσίας της μετά το σάλο που δημιουργήθηκε βγήκε δημόσια και απάντησε στα σχόλια αυτά, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση - δείτε εδώ τι είπε.

Τι απάντησε ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο με την Κέιτ Μίντλετον

Ο άνθρωπος λοιπόν που τράβηξε το συγκεκριμένο βίντεο, μίλησε στην Sun και απάντησε πως όντως αυτή είναι η Κέιτ Μίντλετον, αφού την είδε με τα ίδια του τα μάτια.

«Είδα την Κέιτ με τα μάτια μου. Αυτό είναι ένα βίντεο που δείχνει ξεκάθαρα εκείνη και τον Ουίλιαμ. Τους είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Ήταν μια εντελώς χαλαρή κατάσταση», ανέφερε αρχικά ο Νέλσον Σίλβα.

«Είχα περίπου 40 λεπτά να “σκοτώσω” και αποφάσισα να πάρω μερικά προϊόντα. Μπήκα στο κατάστημα και στην αρχή πρόσεξα τις φιγούρες τους, στέκονταν κοντά στο τμήμα με τα ψωμιά. Μετά είδα την Κέιτ να γυρίζει ελαφρώς το κεφάλι της, και είπα "Ω, την ξέρω". Πήγαν στο τμήμα με τα κρέατα και εγώ στάθηκα πίσω τους. Μιλούσαν με το προσωπικό και γελούσαν. Δεν μπορούσα να ακούσω τι έλεγαν, αλλά το προσωπικό φαινόταν συγκλονισμένο με έναν ωραίο τρόπο. Όταν πήγα να πληρώσω για τα προϊόντα μου, η κοπέλα στο ταμείο ήταν τόσο σοκαρισμένη που μετά βίας ανέπνεε. Όλοι εκεί μέσα ήταν πολύ ενθουσιασμένοι. Ήταν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Πήγα στο αυτοκίνητο και αποφάσισα να τραβήξω ένα βίντεο για να το μοιραστώ με την οικογένειά μου στην Πορτογαλία», ξεκαθάρισε.

«Άρχισα να καταγράφω καθώς περπατούσαν προς το πάρκινγκ. Απλά έδειχναν πολύ χαρούμενοι και χαλαροί μαζί. Ο Ουίλιαμ ήταν προφανώς προστατευτικός με την Κέιτ και σταμάτησα γρήγορα την καταγραφή γιατί δεν ήθελα να τους κάνω να νιώσουν άβολα. Περπάτησαν προς τα χωράφια στο πίσω μέρος. Υποθέτω ότι θα μπορούσαν να επιστρέψουν στο κτήμα του Windsor περπατώντας», είπε.