Κέιτ Μίντλετον - Η σωσίας της "σπάει" τη σιωπή της για το βίντεο που κυκλοφόρησε: «Υπήρξαν προφανώς κάποιες...»

Το ξεκαθάρισμα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κέιτ Μίντλετον - Η σωσίας της

"Φωτιά" έχουν πάρει τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης με την "εξαφάνιση" της Κέιτ Μίντλετον. Μετά το χειρουργείο που έκανε στην κοιλιά ξεκίνησαν οι φήμες περί χωρισμού, σοβαρού προβλήματος με την υγεία της μέχρι και θανάτου της. Εκπομπές, εφημερίδες και sites την ψάχνουν με την ίδια να είναι άφαντη.

Στην πρώτη φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας και την έδειχνε στο αυτοκίνητο με την μητέρα της, πολλοί σχολίαζαν πως δεν είναι αυτή η Κέιτ, καθώς δεν την ακολουθούσε η φρουρά της και δεν εμφανίζεται συχνά χωρίς τον σύζυγό της - δείτε την φωτογραφία. Από εκεί οι φήμες φούντωσαν ακόμα περισσότερο πως κάτι δεν πάει καλά και το παλάτι το κρύβει.

Αμέσως μετά η φωτογραφία που δημοσίευσε η Μίντλετον από τον κήπο του σπιτιού τους με τα 3 παιδιά τους, η οποία ήταν γεμάτη φώτοσοπ έφερε θύελλα αντιδράσεων κάνοντας τα πράγματα ακόμα χειρότερα, παρόλο που βγήκε και απάντησε δημόσια μέσω του twitter..

Αποκορύφωμα είναι το βίντεο που κυκλοφόρησε και δείχνει την Κέιτ Μίντλετον με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ να βγαίνουν από ένα παντοπωλείο. Αυτή είναι η πρώτη δημόσια εικόνα της μετά το χειρουργείο στο πλευρό του άντρα της. Και πάλι όμως, ο κόσμος παρατήρησε κάτι περίεργο. Πολλοί λοιπόν λένε πως δεν είναι αυτή αλλά η σωσίας της - δείτε εδώ το βίντεο.

Η απάντηση της σωσία της Κέιτ Μίντλετον

Η Χάιντι Άγκαν η οποία υποδύεται επαγγελματικά την Κέιτ Μίντλετον εδώ και περίπου 12 χρόνια θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να απαντήσει αν τελικά είναι αυτή στο βίντεο ή όχι.

«Υπήρξαν προφανώς κάποιες εικασίες σχετικά με το αν ήταν η Kate και ο William σε εκείνο το υλικό και τα στιγμιότυπα. Στην πραγματικότητα, τα δικά μου μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν τρελαθεί, καθώς ο κόσμος νομίζει ότι είμαι εγώ, αλλά ξέρω ότι δεν είμαι εγώ. Ήμουν στη δουλειά εκείνη την ώρα, οπότε ξέρω ότι δεν είμαι εγώ. Πιστεύω 100% ότι είναι η Kate Middleton και ο William σε αυτό το βίντεο», είπε στην Mirror.

Δείτε επίσης: Κλείστηκε σε ψυχιατρική κλινική; Τρόμος με το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου