Ο Περικλής Κονδυλάτος "κατακεραυνώνει" το Ζάρι : «Εγώ αυτό είδα, μια γυφτιά...»

«Γιατί βρε παιδιά τόσο μίσος με την Ελλάδα;»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ο Περικλής Κονδυλάτος

Ένα έντονο ξέσπασμα είχε ο Περικλής Κονδυλάτος, μέσα από την κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού. Σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 20/3, ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων, σχολίασε την φετινή ελληνική συμμετοχή στην Eurovision.

Νωρίτερα, στην ίδια εκπομπή μίλησαν οι γνωστοί σχεδιαστές, Βασίλειος Κωστέτσος και Νίκος Αποστολόπουλος για τις ενδυματολογικές επιλογές της Μαρίνας Σάττι στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού "Ζάρι" (δείτε εδώ τι είπαν)

Το ξέσπασμα του Περικλή Κονδυλάτου για το "Ζάρι"

«Φέρνουν ξενόφερτα στοιχεία στην Ελλάδα λες και όσοι είμαστε εδώ είμαστε παρακατιανοί. Γενικότερα απαξιώνουμε οτιδήποτε ελληνικό. Γιατί βρε παιδιά τόσο μίσος με την Ελλάδα; Τι σας έχει κάνει η Ελλάδα; Ωραία χώρα είναι, σπουδαία χώρα είναι, μόνο σπουδαίους ανθρώπους δεν έχει. Δεν θα μπορούσα να ντύσω τη Μαρίνα Σάττι γιατί δεν με εμπνέει το τραγούδι...», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Αυτό το βίντεο κλιπ δίνει μια εικόνα για τη χώρα μου που εμένα δεν μου αρέσει. Δεν θέλουμε η Ελλάδα να είναι μια γύφτικη χώρα. Εγώ αυτό είδα, είδα μια γυφτιά...» πρόσθεσε.

Το αστρονομικό ποσό που κόστισαν τα ρούχα της μαρίνας Σάττι στο "Ζάρι"

Η Μαρίνα Σάττι για να αποδώσει όσο το δυνατόν καλύτερα και οπτικά το "Ζάρι" έπρεπε να κάνει στοχευμένες επιλογές στο styling, τονίζοντας πρωτίστως τον ethnic χαρακτήρα του τραγουδιού. Έτσι την βλέπουμε να κάνει ακριβώς το ίδιο όπως και με τις μουσικές και τον ρυθμό: Μπλέκει και τα στυλ των ρούχων, επιλέγοντας εκκεντρικά κομμάτια με πιο casual, σε ένα πολύχρωμο και πλουραλιστικό σύνολο.

Για παράδειγμα, η καρό φούστα της είναι από τις πιο διάσημες ανάμεσα στις επώνυμες του εξωτερικού, αφού έχει φορεθεί από την Dua Lipa

και την Julia Fox,

ενώ και η δική μας Τάμτα τη φόρεσε με διαφορετικό τρόπο για το βίντεοκλίπ της,

Η φούστα ανήκει στο λονδρέζικο brand της Emma Chopova και της Laura Lowena, με τιμή περί τα 1.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα κομμάτι που συνδυάζει διαφορετικά καρό και έχει στη μέση δερμάτινη ζώνη, ενώ έχει φορεθεί στο street style σε Εβδομάδες Μόδας ακόμα και από άντρες!

Το πορτοκαλί twin-set που φοράει στο βιντεοκλίπ η Μαρίνα κοστίζει 820 ευρώ, ο Jean Paul Gaultier κορσές περίπου 1.330 και το crop πουκάμισο 380 ευρώ. Σύνολο: 3.530 ευρώ!

Το βίντεοκλίπ του τραγουδιού "Ζάρι" πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Αυστραλού σκηνοθέτη Zac Wiesel και τα γυρίσματα έγιναν με φόντο εμβληματικές τοποθεσίες της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού, όπου η Μαρίνα εμφανίζεται σαν... ξεναγός!

Όσο για τα προγνωστικά; Όλο και ανεβαίνει θέσεις στις προτιμήσεις του κόσμου, φλερτάροντας επικίνδυνα ακόμα και τις τρεις πρώτες! Καλή μας επιτυχία!