Βίκυ Κουλιανού: «Αυτό δεν το γνωρίζω εγώ, το γνωρίζουν οι αρμόδιοι...» - Τι αποκάλυψε για την συμμετοχή της στο GNTM

«Τους εύχομαι τα καλύτερα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Βίκυ Κουλιανού: «Αυτό δεν το γνωρίζω εγώ, το γνωρίζουν οι αρμόδιοι...» - Τι αποκάλυψε για την συμμετοχή της στο GNTM

Για την επιστροφή του GNTM, στις τηλεοπτικές οθόνες αλλά και για την απουσία της Βίκυς Καγιά, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσου, η Βίκυ Κουλιανού. Το μοντέλο αναφέρθηκε και στην δική του συμμετοχή στο ριάλιτι τονίζοντας ότι δεν γνωρίζει τον λόγο που, φέτος, δεν δέχτηκε πρόταση από την παραγωγή.

Τι είπε η Βίκυ Κουλιανού για την συμμετοχή της στο GNTM

«Επιστρέφει το GNTM, τους εύχομαι τα καλύτερα, αλλά εμένα δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση. Σε πόσο κόσμο να κάνουν πρόταση; Βέβαια, θα μπορούσαν να μου είχαν κάνει. Δεν μου έχουν κάνει πρόταση. Εγώ χαίρομαι που επιστρέφει. Γιατί ήταν ένα πρόγραμμα που το παρακολουθούσα πάρα πολύ. Όταν είχα κάνει το γκεστ είχε πάει εξαιρετικά και στον τελικό που πήγα, πήγε πάρα πολύ καλά. Δεν ξέρω γιατί δεν θα είμαι. Αυτό δεν το γνωρίζω εγώ, το γνωρίζουν οι αρμόδιοι», είπε αρχικά η Βίκυ Κουλιανού.

Δείτε επίσης: Βίκυ Κουλιανού: «Δεν είμαι ευχαριστημένη που με φλερτάρουν νεότεροι άντρες»

«Όλα τα πράγματα κάνουν κύκλους, πρέπει να ανανεώνονται και τα πρόσωπα. Δεν είναι και τόσο παράλογο που δεν θα τη δούμε» ανέφερε για την Βίκυ Καγιά.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Βίκυ Κουλιανού

Στο παρελθόν το μοντέλο είχε δώσει συνέντευξη στον περιοδικό ΕΓΩ και στον Ανδρέα Θεοδώρου όπου μεταξύ άλλων εξήγησε πως δεν θα πήγαινε ποτέ στο Survivor λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει (δείτε εδώ όμως σε ποιο ριάλιτι φημολογείται ότι θα συμμετάσχει).

Στο Survivor θα πήγαινες;

Όχι. Παρότι και στο Survivor έχουν πάρει μέρος φίλοι μου και το παρακολουθούσα, προσωπικά δεν θα άντεχα. Δεν αντέχω την πείνα και την τόση ταλαιπωρία. Δεν είμαι για αυτό το στυλ παιχνιδιού. Μου είχε γίνει η πρόταση για το Survivor και τους είπα στις πέντε μέρες θα σας έχω λιποθυμήσει. Επιπλέον διαγνώστηκα με σπονδυλοαρθροπάθεια που προήλθε από ένα ρόλο από μια παράσταση πριν κάποια χρόνια. Έπρεπε να περπατώ αντρικά και να κάνω περίεργες κινήσεις κι αυτό προκάλεσε ένα κενό ανάμεσα στους σπονδύλους, οπότε δεν μπορώ να κάνω απότομες κινήσεις. Αλλά δεν θα άντεχα στο Survivor ούτε τα ζωύφια ούτε την πείνα.

undefined