Eurovision 2024 - Σταμάτης Γονίδης: «Το τραγούδι μας δεν είναι άσχημο, είναι παράξενο και η παραξενιά πουλάει!»

Έπλεξε το εγκώμιο της Μαρίνας Σάττι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Eurovision 2024 - Σταμάτης Γονίδης: «Το τραγούδι μας δεν είναι άσχημο, είναι παράξενο και η παραξενιά πουλάει!»

Ο Σταμάτης Γονίδης υποδέχτηκε την κάμερα του «MEGA Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ για το νέο τραγούδι του «Πώς να ξεχάσω». Μεταξύ άλλων ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για την οικογένειά του, για τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision, καθώς και για το ρόλο που παίζουν οι γυναίκες και τα παιδιά του στη ζωή του.

«Τα παιδιά μου είναι η “καψούρα μου” και ως παππούς παίζω μαζί τους. Δόξα τω Θεώ, ξεπέρασα το πρόβλημα υγείας μου, δεν φοβάμαι τον θάνατο, απλά δεν θέλω να πληγώσω κάποιους σαν θα φύγω. Θέλω να εξαφανιστώ. Όποιος γεννιέται, το πρώτο πράγμα που χρωστάει είναι ο θάνατος. Ο ιδανικότερος τρόπος είναι να πεθάνεις όρθιος και να μην πονέσεις. Η απώλεια που μου στοίχισε ήταν του πατέρα μου πριν από 27 χρόνια», είπε αρχικά ο Σταμάτης Γονίδης.

Δείτε επίσης: Σταμάτης Γονίδης: «Εγώ έπρεπε να διαφημίσω ουίσκι, γιατί πίνω κιόλας, όχι ο Αργυρός που δεν πίνει»

Και συμπλήρωσε αναφερόμενος στο τραγούδι της Eurovision: «Δεν είναι άσχημο, είναι παράξενο και η παραξενιά πουλάει σήμερα, δεν πουλάει η ομορφιά. Η Μαρίνα Σάττι είναι μια καλλιτέχνιδα που είναι κάπως πιο διαφορετική από τις άλλες, έχει ένα δικό της στυλ και απόψεις. Το μυαλό της είναι ξυράφι, γάτα με πέταλα».

Ο λόγος που ο Σταμάτης Γονίδης δίνει σπάνια συνεντεύξεις

Στη συνέχεια ο Σταμάτης Γονίδης ανέφερε τον λόγο που μιλάει σπάνια: «Δεν δίνω συνεντεύξεις, γιατί δεν έχω κάτι να πω. Δεν με ενοχλεί ότι έχω τρία κορίτσια και τέσσερα εγγόνια, αυτό είναι ευτυχία. Απλά είναι άσχημο και ενοχλητικό κάπως να σε ρωτάνε τα ίδια πράγματα και να μη με ρωτάνε για πράγματα που έχουν σχέση με τη δουλειά μου».

Κλείνοντας μίλησε για τα νέα επαγγελματικά του βήματα, καθώς και για τις πηγές απ' όπου αντλεί έμπνευση, «Κάνω τα γυρίσματα για το βιντεοκλίπ του νέου μου τραγουδιού με τίτλο “Πώς να ξεχάσω”, που το αφιερώνω σε όλους τους ερωτευμένους γιατί είναι καψουροτράγουδο. Στον ελεύθερο χρόνο μου γράφω ή ζωγραφίζω. Η γυναίκα είναι έμπνευση για οτιδήποτε καλλιτεχνικό κάνω. Μια φορά, έκανα έκθεση ζωγραφικής για κάποια παιδάκια με προβλήματα υγείας και τα χρήματα πήγαν εκεί», είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γονίδης.