Μιχάλης Σαράντης: «Έκανα πολλά χρόνια να αποδεχτώ ότι δεν έχω μία κανονική μύτη...»

«Δεν ένιωσα ποτέ ωραίος»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μιχάλης Σαράντης: «Έκανα πολλά χρόνια να αποδεχτώ ότι δεν έχω μία κανονική μύτη...»

Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην παράσταση «Συρανό», ο Μιχάλης Σαράντης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την εξωτερική του εμφάνιση, αλλά και για τον μεγάλο έρωτα με τη σύζυγό του, Μαίρη Μηνά, με την οποία έχουν αποκτήσει μία κόρη 17 μηνών.

«Κάποια στιγμή στη ζωή μου άρχισαν να μου λένε διάφορα πράγματα για τη μύτη μου κι εγώ έκανα πολλά χρόνια να αποδεχτώ το γεγονός ότι δεν έχω μία κανονική μύτη. Από εκεί και πέρα προκύπτει το τι σημαίνει κανονικό, ειδικά στην εποχή μας. Δεν σκέφτηκα ποτέ να την αλλάξω. Δεν πολυασχολούμαι με την εμφάνισή μου, δεν ένιωσα ποτέ ωραίος», δήλωσε αρχικά ο Μιχάλης Σαράντης.

Αμέσως μετά αναφέρθηκε στην απώλεια των γονιών του: «Όταν χάνονται οι άνθρωποι που σε ορίζουν ως παιδί, ξαφνικά δεν είσαι παιδί κανενός. Το πιο κρίσιμο θέμα είναι να μην αφήσουμε την παιδικότητά μας».

Δείτε επίσης: Μιχάλης Σαράντης: «Είχα πολλές ενοχές όταν έχασα τον καλύτερό μου φίλο»

Η εξομολόγηση του Μιχάλη Σαράντη για τη γνωριμία του με την Μαίρη Μηνά

Ο Μιχάλης Σαράντης αναφέρθηκε επίσης στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει. «Η κόρη μου είναι 17 μηνών και περνάμε τέλεια, είναι ένας μικρός πανέμορφος “Ταρζάν”. Τώρα που έχω την κόρη μου είμαι χαρούμενος και πλήρης. Θαυμάζω τη γυναίκα μου και για τη δουλειά της και για την ποιότητα που φέρει, για την ενέργειά της, την ομορφιά της και πόσο καλή μαμά γίνεται μέρα με τη μέρα», είπε μεταξύ άλλων και κατέληξε για την γνωριμία τους: «Είδα την Μαίρη Μηνά πρώτη φορά σε μία παράσταση που έπαιζε, δεν την προσέγγισα εκείνη τη στιγμή, αλλά έκανα μία ευχούλα να την ξαναδώ. Μετά συνεργαστήκαμε σε μία ταινία, τον “Απόστρατο”, όπου γνωριστήκαμε και έγινε ό,τι έγινε».