Βίκυ Παγιατάκη: «40 χρόνια στην τηλεόραση, μόνο με μία παρουσιάστρια δεν κράτησα καμία σχέση»

Όσα αποκάλυψε για Λιάγκα-Σκορδά και Κωστόπουλο Μπαλατσινού

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Η Βίκυ Παγιατάκη μίλησε στη στήλη Secret Stories της εκπομπής «Πάμε Δανάη». Η έμπειρη αστρολόγος, με τρεις γεμάτες δεκαετίες στον χώρο της τηλεόρασης αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά που έχει ζήσει στα πλατό και ιστορίες από τους παρουσιαστές, με τους οποίους έχει συνεργαστεί. Μεταξύ αυτών ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, όπως και ο Πέτρος Κωστόπουλος με την Τζένη Μπαλατσινού την περίοδο που ήταν ζευγάρι.

«Τι να θυμηθώ από τον Αντρέα Μικρούτσικο, που συνεργαστήκαμε στο "Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό". Ήμασταν στο Φρούριο στο Ηράκλειο και την ώρα που φτάνω στον Λέοντα γίνεται ένας τρομερός σεισμός, αλλά δεν κινείται κανείς γιατί είμαι αστρολόγος και ξέρω ότι δεν θα πάθουμε τίποτα, οπότε όλοι μείναμε στις θέσεις μας μέχρι να περάσει», είπε αρχικά η Βίκυ Παγιατάκη.

Δείτε επίσης: Όλο νόημα η ατάκα της Βίκυς Παγιατάκη στην Δανάη Μπάρκα: «Έλα τώρα παραπονιάρα μου, δεν έχεις...»

Η Βίκυ Παγιατάκη για τη συνεργασία της με Λιάγκα-Σκορδά

Και συνέχισε: «Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν έξυπνος και καυστικός, χωρίς μέτρο πολλές φορές, η Φαίη δίπλα προσπαθούσε να κρατήσει ισορροπίες, άπλωνε την ατελείωτη γάμπα της και τον σκούνταγε συνέχεια για να ισιώσουν τα πράγματα!»

«Είχα πολύ καλή συνεργασία με την Έλενα Τσαβαλιά και τον Μάρκο Σεφερλή, έφερναν κάθε μέρα πανέρια με κουλούρια και κεκάκια, όλοι έτρεχαν κάθε πρωί να φάνε. Μετά έκανα αποχή για πέντε χρόνια και γύρισα στο Mega με τους "Πεντάμορφους", ήταν η ισορροπία του... τρόμου. Νίκος Παπαδάκης, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Κατερίνα Καινούργιου, Μαρία Αραμπατζή και Δούκισσα Νομικού, κανείς δεν ήθελε κανέναν! Είπαμε αμάν να τελειώσει η σεζόν. Όταν συνεργάστηκα με τον Κωστόπουλο και την Μπαλατσινού ήταν μια δύσκολη περίοδος για εκείνους», είπε αμέσως μετά η Βίκυ Παγιατάκη.

Το απρόοπτο στον αέρα και ο τσακωμός

Η αστρολόγος συνέχισε στη διήγησή της με ένα ευτράπελο. «Έπρεπε να βγω βιαστικά στο πλατό και μου λύθηκε ο στηθόδεσμος. Έβγαλα όλη την εκπομπή βάζοντας τα χέρια μου μπροστά. Κάποιες στιγμές είχαμε δύσκολες στιγμές», δήλωσε η Βίκυ Παγιατάκη.

Αμέσως μετά θυμήθηκε έναν απίστευτο τσακωμό: «Δεν θα ξεχάσω που βγήκε με φόρα ο κεντρικός παρουσιαστής και φώναζε "Φέρτε τον να τον σκίσω". Τον έσπρωξα με δύναμη, έπεσα στην πόρτα του καμαρινιού, τον πιάνω με τα χέρια μου στα γόνατα για να μην τσακωθεί με κάποιον. Για δέκα λεπτά σερνόμουν για να τον κρατάω και να μη γίνει καβγάς».

Και κλείνοντας η Βίκυ Παγιατάκη έριξε τα καρφιά της: «40 χρόνια στην τηλεόραση, με όλους τους παρουσιαστές διατηρώ σχέσεις. Μόνο με μία παρουσιάστρια δεν κράτησα καμία σχέση