Όλο νόημα η ατάκα της Βίκυς Παγιατάκη στην Δανάη Μπάρκα: «Έλα τώρα παραπονιάρα μου, δεν έχεις...»

Τι απάντησε η παρουσιάστρια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Όλο νόημα η ατάκα της Βίκυς Παγιατάκη στην Δανάη Μπάρκα: «Έλα τώρα παραπονιάρα μου, δεν έχεις...»

Φαίνεται ότι το θέμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Δανάη Μπάρκα και την Κατερίνα Καινούργιου μετά τις φωτογραφίες που διέρρευσαν με τα φιλιά της με τον Φίλιππο Τσακρίδη, δεν έχει ξεχαστεί. Οι σπόντες "πάνε και έρχονται" από τις εκπομπές, τόσο από τις ίδιες τις παρουσιάστριες (δείτε εδώ) όσο και από τους συνεργάτες τους.

Το υπονούμενο της Βίκυς Παγιατάκη στην Δανή Μπάρκα

Το πρωί της Πέμπτης 29/2, στην εκπομπή Πάμε Δανάη, η Βίκυ Παναγιάτικη, πριν ξεκινήσει τις προβλέψεις των ζωδίων θέλησε να εξηγήσει τον λόγο που απουσίαζε χθες, ενώ πέταξε τα υπονοούμενο της στην παρουσιάστρια, όταν την ρώτησε αν θα "δούμε ωραία μέρα".

«Εχθές εμείς εδώ αποφασίσαμε λόγω της ιερότητας της ημέρας των Τεμπών να μην βγω, για να έχετε χρόνο να τα πούμε», είπε αρχικά η Βίκυ Παγιατάκη.

«Δεν χρειάζεται να τα αναλύουμε όλα, ξέρουν οι άνθρωποι τι κάνουμε, μην αγχώνεστε» απάντησε η Δανάη Μπάρκα

Βίκυ Παγιατάκη: «Νόμιζαν όλοι ότι είμαι άρρωστη επειδή δεν με είδαν.»

Δανάη Μπάρκα: «Τι γίνεται θα δούμε κάποια ωραία μέρα;»

Βίκυ Παγιατάκη: «Έλα τώρα παραπονιάρα μου, δεν έχεις ωραία μέρα;»

Δανάη Μπάρκα: «Όχι απλά λέω αν θα δούμε ωραία μέρα;»

Βίκυ Παγιατάκη: «Ε δεν θα δούμε όλοι μαζί»

Δανάη Μπάρκα: «Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το ποιοι θα δουν.»

Η σπόντα της για τον Τσαγκρίδη

Πριν από λίγες ημέρες η Βίκυ Παγιατάκη είχε πετάξει ξανά την σπόντα της στην παρουσιάστρια της εκπομπής, με την ίδια όμως να αλλάζει κατευθείαν το θέμα.

«Από τη γλάστρα έχω βγει, γιατί βλέπεις, αθλοπαιδιές στον ήλιο και μετά ιδρώνουμε...Και μετά ήρθε η πανσέληνος...», ανέφερε στην έναρξη της στήλης η Βίκυ Παγιατάκη, με την Δανάη Μπάρκα να σχολιάζει «Την πάτησες! Δεν πειράζει, εδώ είμαστε και περιμένουμε να μας ομορφύνεις, έστω και με κλειστεί φωνούλα».

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Κι εσύ είσαι όμορφη… Και τέλος πάντων, άλλα μου λένε τα χείλια σου και άλλα τα φιλιά σου», πέταξε την σπόντα της η αγαπημένη αστρολόγος. «Να ‘σαι καλά!» αναποκρίθηκε η Δανάη.

«Ναι; Εγώ; Εγώ να είμαι καλά;», είπε με νόημα η Βίκυ Παναγιατάκη, με την παρουσιάστρια να της λέει να προχωρήσουν στα ζώδια.