Δανάη Μπάρκα: «Επιλέγω να μοιράζομαι τις πληγές μου με όσους τους αφορά από το να με δω σε τίτλους...» - Το νέο υπονοούμενο στον αέρα του "Πάμε Δανάη"

«Ακολουθώ τη συμβουλή σου».

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: «Επιλέγω να μοιράζομαι τις πληγές μου με όσους τους αφορά από το να με δω σε τίτλους...» - Το νέο υπονοούμενο στον αέρα του

Στον καναπέ της εκπομπής Πάμε Δανάη, κάθισε το πρωί της Τρίτης 27/2, ο Γιώργος Καραμίχος. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στην Δανάη Μπάρκα, της έστειλε το δικό του μήνυμα, σχετικά με τις εκπομπές που «κατευθύνουν τους ανθρώπους σε ένα πιο σκοτεινό κομμάτι θυμού».

Η παρουσιάστρια με αφορμή αυτό το σχόλιο του ηθποιού, πέταξε το δικό της σχετικό υπονοούμενο, καθώς τα τελευταία 24ωρα έχει γίνει ένας χαμός με την φωτογραφία που έχει διαρρεύσει, να φιλιέται με τον πρώην σύντροφό της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη και την ίδια να μην απαντά.

Ωστόσο αυτή δεν ήταν η μοναδική σπόντα που πέταξε σήμερα μέσα από την εκπομπή του, αφού κατά την έναρξη, ανακοίνωσε ότι έχει πάρει μία απόφαση σχετικά με την τρέχουσα επικαιρότητα (δείτε εδώ τι είπε).

Το νέο υπονούμενο της Δανάης Μπάρκα μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη

«Υπάρχουν εκπομπές που προσπαθούν να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα, ώστε οι άνθρωποι να είναι λίγο καλύτερα απ’ ότι ήταν πριν ανοίξουν την τηλεόραση. Και υπάρχουν και εκπομπές που κάνουν το αντίθετο, κατευθύνουν τους ανθρώπους σε ένα πιο σκοτεινό κομμάτι θυμού και φόβου.

Εδώ τα πράγματα είναι όμορφα φαινομενικά, αλλά Δανάη μου δεν τολμάς να μπήξεις το δάχτυλο βαθιά στην πληγή και να πεις “εδώ πονάει”», είπε ο Γιώργος Καραμίχος στη Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε: «Ναι, γιατί κι εγώ επιλέγω τις δικές μου πληγές να τις μοιράζομαι με όσους αισθάνομαι άνετα και όσους αφορά, από το να φέρω άλλους σε αμήχανη θέση και να με δω σε τίτλους για τον θυμό μου ή την αγανάκτησή μου. Ακολουθώ τη συμβουλή σου».

Η όλο νόημα ανάρτησή της στο instagram

Το βράδυ της Δευτέρας 26/2 η Δανάη Μπάρκα έχοντας διαβάσει και ακούσει όλα όσα αναφέρονται στο όνομά της έκανε μια όλο νόημα ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram.

«Έξυπνο είναι όταν πιστεύεις τα μισά από όσα ακούς. Ιδιοφυές είναι όταν ξέρεις ποια μισά», αναγράφει το insta story της Δαναής Μπάρκα.

Δανάη Μπάρκα - Ανάρτηση