Δανάη Μπάρκα: «Εγώ πήρα μία απόφαση...» - Τα νέα της "καρφιά" στον αέρα της εκπομπής "Πάμε Δανάη"

«Ύπαρχουν περιπτώσεις που δεν ξέρεις όλη την ιστορία...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: «Εγώ πήρα μία απόφαση...» - Τα νέα της

Τα δικά της "καρφιά" πέταξε η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Τρίτης 27/2, μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη, σχετικά με τον σάλο που έχει προκληθεί γύρω από την φημολογούμενη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, μετά τα φιλιά τους σε βραδινή έξοδο, αλλά και την σχέση της με την πρώην σύντροφό του Κατερίνα Καινούργιου.

Μπορεί οι δύο παρουσιάστριες να μην έχουν σχολιάσει μέσα από τις εκπομπές τους όλα όσα έχουν συμβεί κρατώντας χαμηλό προφίλ ωστόσο, οι σπόντες "πάνε και έρχονται". Υπνεθυμίζουμε ότι στην χθεσινή εκπομπή της Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου, "πετούσε" τα δικά της "καρφιά" (δείτε εδώ).

Οι σπόντες της Δανάης Μπάρκα στον άερα της εκπομπής Πάμε Δανάη

«Εδώ είμαστε και επειδή λίγο η επικαιρότητα μας ρίχνει, λίγο το ένα και το άλλο, εγώ πήρα μια απόφαση. Θα τα γυρίσουμε όλα τούμπα και θα περνάμε ωραία γιατί η ζωή πρέπει να περνάει με γέλιο» ανέφερε στην αρχή της εκπομπής της.

Στην συνέχεια λίγο πριν πάει σε διαφημίσεις είπε: «Ύπαρχουν περιπτώσεις που δεν ξέρεις όλη την ιστορία και μένεις σε κάτι που έχεις ακούσει και εν τέλη συμβαίνει κάτι άλλο από πίσω. Είναι η μία εκδοχή της.»

Το σχόλιο της Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα αρνητικά σχόλια για την Μπάρκα

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, η Δανάη Μπαρκά δέχτηκε αρκετά αρνητικά σχόλια στα social media, αφού οι περισσότεροι έχουν ταχθεί υπερ της Κατερίνας Καινούργιου. Με αφορμή αυτό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο.

«Πέρα από την άποψη που μπορεί να έχει ο καθένας μας για αυτή την ιστορία, που δεν μπορούμε να έχουμε και άποψη γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Θεωρώ απαράδεκτο όλο αυτό το κύμα μίσους που έχει δεχτεί η Δανάη Μπάρκα.

Μπορεί να διαφωνούμε με την επιλογή της να συνδεθεί ή να μην συνδεθεί με έναν άνθρωπο που της γνώρισε μια κοπέλα με την οποία έκαναν παρέα. Αλλά αυτό είναι κάτι άλλο. Το να διοχετεύουμε μίσος, τοξικότητα, χυδαιότητα σε έναν λογαριασμό στο Instagram και στο Twitter και να του ευχόμαστε ασθένειες, καρκίνους και να χρησιμοποιούμε χαρακτηριστικά της εξωτερικής εμφάνισης και να τα κάνουμε και αντικείμενο χλευασμού, λίγο να το μετριάσουμε. Για να μπήκε η Δανάη Μπάρκα στη διαδικασία να απενεργοποιήσει τα σχόλια και να μπλοκάρει κόσμο, σημαίνει ότι δέχεται ένα κύμα μίσους.

Η Κατερίνα έκανε unfollow τη Δανάη Μπάρκα αλλά και οι δύο ακολουθούν τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Η Κατερίνα επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους αυτή τη φορά, παρόλο που έχουμε συνηθίσει να απαντά σε πράγματα που εμπλέκεται....» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Από την πλευρά του ο Κώστας Φραγκολιάς ανέφερε: «Ακούω ότι ο Φίλιππος κάθε Σαββατοκύριακο φιλιέται με άλλη...»