Χριστίνα Λαμπίρη – Η δημόσια «συγγνώμη» στον Γιώργο Καπουτζίδη: «Τον αδίκησα πάρα πολύ»

«Καμία φορά οι παρουσιαστές χάνουμε το μέτρο...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία δεξιά: NDP Photo Agency
Φωτογραφία δεξιά: NDP Photo Agency

Η Χριστίνα Λαμπίρη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού. Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια μίλησε για την καριέρα της στην τηλεόραση, τον λόγο που απομακρύνθηκε από τον χώρο, ενώ επανέλαβε δημόσια τη «συγγνώμη» που ζήτησε από τον Γιώργο Καπουτζίδη για τον τρόπο που τον αντιμετώπισε στο παρελθόν.

«Είμαι αντιδήμαρχος πολιτισμού στον δήμο Ραφήνας, είναι εξαιρετικά δημιουργικό, έχει στοιχεία της δουλειάς μας, αλλά είναι πιο δύσκολο. Ποτέ δεν με ρωτούσε ο κόσμος κάτι παράξενο, μόνο τα quiz που βάζαμε για τους καλλιτέχνες. Με τρελαίνει η έκφραση “beef”, δεν μου δίνει χαρά, με στενοχωρούσε όταν έπρεπε να μπω στη λογική να απαντήσω σε συνάδελφο. Ο τηλεοπτικός αέρας δεν είναι για εμάς, είναι για τον κόσμο», είπε αρχικά η Χριστίνα Λαμπίρη.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια αποκάλυψε έναν από τους λόγους για τους οποίους απομακρύνθηκε από τον χώρο της τηλεόρασης. «Ένας από τους λόγους που δεν πήγαινα καλά, ήταν γιατί δεν ήθελα να αναφέρομαι στον εαυτό μου. Τώρα πια οι παρουσιαστές είναι το θέμα και όχι αυτά που κάναμε στο παρελθόν, όπως οι καλλιτέχνες. Πολλές φορές μου έλεγαν οι αρχισυντάκτες “πες για τη δική σου εμπειρία” αλλά δεν μπορώ, δεν αφορά κανέναν τι κάνω στο σπίτι μου», δήλωσε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Λαμπίρη.

Δείτε επίσης: Ξέσπασε η Χριστίνα Λαμπίρη: «Τελειωτικό χτύπημα ήταν ένα γεγονός που έγινε πριν από λίγο καιρό! Με τάραξε πάρα πολύ! Είπα "μπορείς να γράψεις ότι πέθανα;"»

Η Χριστίνα Λαμπίρη για τη χυδαία επίθεση στον αέρα

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε και για την πιο δύσκολη στιγμή στον αέρα: «Ήταν όταν ένας καλεσμένος μου δέχτηκε χυδαία επίθεση από άλλον καλεσμένο μου σε ζωντανή σύνδεση, δεν το διαχειρίστηκα σωστά, είχαμε τιμωρηθεί από το ΕΣΡ. Με τσάκιζε όταν έπρεπε να διαχειριστώ προσωπικές ιστορίες καθημερινών ανθρώπων, ήξερα ότι δεν μπορούσα να βοηθήσω ουσιαστικά μόλις σβήσουν τα φώτα».

Η Χριστίνα Λαμπίρη τόνισε επίσης πως ήταν λάθος απέναντι στον Γιώργο Καπουτζίδη: «Έχω ζητήσει συγγνώμη από τον Γιώργο Καπουτζίδη που τον είχα αδικήσει πάρα πολύ. Καμία φορά οι παρουσιαστές χάνουμε το μέτρο και νομίζουμε ότι έχουμε μια παράξενη δύναμη που σου επιτρέπει να λες παραπάνω από όσο είναι το μπόι σου».