Night Out: «Γιατί μου το κάνετε αυτό; Πάλι κλαίω, ρε Θεοχάρη, αμάν πια!» - Ξέσπασε σε δάκρυα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Δεν το περίμενε αυτό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Night Out: «Γιατί μου το κάνετε αυτό; Πάλι κλαίω, ρε Θεοχάρη, αμάν πια!» - Ξέσπασε σε δάκρυα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, το βράδυ της Τετάρτης 20 Μαρτίου, βρέθηκε ως καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής του MEGA, Night Out, και προχώρησε σε μία βαθιά προσωπική εξομολόγηση για τη ζωή της στον Θεοχάρη Ιωαννίδη, αποκαλύπτοντας άγνωστα στοιχεία για εκείνη μέχρι τώρα.

Μίλησε, για παράδειγμα, για τον πραγματικό λόγο που χώρισε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τις στιγμές που έκλαιγε μόνη της στο σκοτάδι (δείτε εδώ), ενώ αναφέρθηκε και στην οικογένειά της. Τότε είναι που μπροστά της εμφανίστηκε η αδερφή της, Ιωάννα, και την έπιασαν τα κλάματα.

Η στγμή που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη "λύγισε" μόλις είδε την αδερφή της στο πλατό του Night Out

«Γιατί μου το κάνετε αυτό; Δεν σε περίμενα! Πάλι κλαίω, ρε Θεοχάρη, αμάν πια! Παντού όπου πηγαίνω κλαίω», είπε αρχικά η ίδια, με τα μάτια της να γεμίζουν δάκρυα από την συγκίνηση και την έκπληξη.

«Είμαι 7 χρόνια μικρότερη από την Ευρυδίκη. Η αδελφή μου με συμβουλεύει πάντα να είμαι ο εαυτός μου και γενικά να αφήνω πίσω τις ντροπές μου και να ρισκάρω», ανέφερε στη συνέχεια η Ιωάννα Βαλαβάνη.

Και όταν ο παρουσιαστής ρώτησε την πρώτη γιατί συγκινήθηκε τόσο πολύ, εκείνη επισήμανε: «Συγκινούμαι με την οικογένειά μου πάρα πολύ. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα εμφανιστεί εδώ η αδελφή μου, γιατί ξέρω πόσο συνεσταλμένη είναι και πόσο ντροπαλή. Είμαστε το άκρως αντίθετο. Εγώ είμαι πολύ στα "κάγκελα", ενώ η Ιωάννα ήταν πάντα το παιδάκι που θα το έβαζες στο δωμάτιο και θα καθόταν με τις ώρες να παίζει μόνη της, ενώ εγώ ήμουν χούλιγκαν μέσα στο σπίτι».

«Είμαι πολύ υπερπροστατευτική με την αδελφή μου, ειδικά την περίοδο του σχολείου. Πήγαινα εγώ και "καθάριζα" για πάρτη της», κατέληξε μάλιστα.

Δείτε επίσης: Ευρυδίκη Βαλαβάνη - «Με τον Ντάνο η σχέση μας πέρασε από 40 κύματα, με στήριξε όσο κανένας άλλος»