Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Με τον Ντάνο η σχέση μας πέρασε από 40 κύματα, με στήριξε όσο κανένας άλλος»

«Δεν τα πηγαίναμε καλά και είχαμε τις κόντρες μας»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία (δεξιά): NDP Photo Agency
Φωτογραφία (δεξιά): NDP Photo Agency

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η αποψινή (20/3) καλεσμένη του Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Ανάμεσα στις εκπλήξεις που της ετοίμασε ο παρουσιαστής ήταν κι ένα ξεχωριστό Q&Α, στο οποίο η δημοσιογράφος της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» απάντησε στις ερωτήσεις που της έθεσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Με αυτήν την αφορμή, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για τον Ντάνο, και δεν έκρυψε ότι είχαν κόντρες όσο βρίσκονταν στο Survivor, που τους έκανε γνωστούς στο ευρύ κοινό. Ωστόσο, όπως συμπλήρωσε ήταν ο άνθρωπος που της στάθηκε όσο κανένας άλλος, όταν προχώρησε το παιχνίδι και γνωρίστηκαν καλύτερα στον Άγιο Δομίνικο.

Η πρώτη ερώτηση του Ντάνου ήταν αν θα επέλεγε καριέρα ή γάμο. «Θα βάλω την οικογένεια πρώτα. Νομίζω ότι δεν το έχω κρύψει κιόλας. Θέλω να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια από πολύ μικρή. Από τα 25 μου, που τώρα είμαι 36, θέλω να κάνω παιδιά. Θέλω να γίνω μάνα!», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε επίσης: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν φοβάμαι και δεν κρύβομαι για τη νέα μου σχέση, είμαι πάρα πολύ περήφανη για...» - "Ανοίγει" τα χαρτιά της για τον Γρηγόρη Μόργκαν

Και συμπλήρωσε: «Μπορεί να μην συμβεί ποτέ, αλλά θέλω να δημιουργήσω μια οικογένεια όπως μεγάλωσα εγώ. Για μένα δεν είναι ο γάμος σαν μυστήριο, για μένα είναι να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο. Και μια απλή συγκατοίκηση είναι γάμος. Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου!».

Η εξομολόγηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον Ντάνο

Στην δεύτερη ερώτηση, για τον άνθρωπο με τον οποίο θα έκανε ένα μεγάλο ταξίδι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε εμφατικά ότι αυτός θα ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Και σε εκείνο το σημείο δήλωσε μεταξύ άλλων: «Μου δίνεται η αφορμή να πω δύο λόγια για τον Ντάνο. Με τον Γιώργο το 2017 η σχέση μας πέρασε από σαράντα κύματα. Όταν έφυγαν οι πιο “κολλητοί” μου, όπως ο Κοκκινάκης και έμεινα με τον Γιώργο για αρκετό διάστημα, ήταν ο άνθρωπος που ενώ δεν τα πηγαίναμε καλά και είχαμε τις κόντρες μας, με στήριξε όσο κανένας άλλος».

Και κατέληξε στην τοποθέτησή της: «Με στήριξε πολύ ψυχολογικά. Είμαι πολύ δυναμική, αντέχω αλλά υπήρχαν μέρες και ειδικά μετά από 6 μήνες που ήμασταν εκεί, ο Γιώργος ήταν αυτός που με εμψύχωνε, με φρόντιζε. Είχαμε μια ωραία συμβίωση προς το τέλος του παιχνιδιού. Δεν θα μείνω στις κόντρες. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ και θέλω να του ζητήσω ένα δημόσιο ευχαριστώ».