Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν φοβάμαι και δεν κρύβομαι για τη νέα μου σχέση, είμαι πάρα πολύ περήφανη για...» - "Ανοίγει" τα χαρτιά της για τον Γρηγόρη Μόργκαν

«Στην ζωή σου κάνεις ό,τι εσύ θέλεις...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν φοβάμαι και δεν κρύβομαι για τη νέα μου σχέση, είμαι πάρα πολύ περήφανη για...» -

Για τα επαγγελματικά της αλλά και για την προσωπική της ζωή, μίλησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και στην κάμερα της εκπομπής Night Out, η οποία πρόκειται να προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης 20/3. Η δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Γρηγόρη Μοργκαν.

Υπενθυμίζουμε ότι, πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι παραγματοποίησε ένα ρομαντικό ταξίδι στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στη Λισαβώνα, απ' όπου δημοσίευσαν, μέσα από τους πρσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, στιγμιότυπα από την εξόρμησή τους (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Τι αποκάλυψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για την προσωπική της ζωή

«Στην αρχή (μετά τον χωρισμό μου) με τρόμαζε το γεγονός ότι έπρεπε να απολογηθώ. Μετά σκεφτεσαι... Στην ζωή σου κάνεις ό,τι εσύ θέλεις και δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν. Δεν είναι ότι δεν θέλω να αναφερθώ στην καινούργια μου σχέση... Δεν φοβάμαι και δεν κρύβομαι για τη νέα μου σχέση. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την επιλογή μου. Αλλά πλέον έχω αποφασίσει να προστατεύω την Ευρυδίκη», ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Το απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή Mega Καλημέρα.

Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για την σχέση της Βαλαβάνη με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι καρατούσε για πολύ καιρό την σχέση του κρυφή, το τελευταίο διάστημα αυτό έχει αλλάξει και ο τηλεοπτικός φακός τους έχει συναντήσει σε εξόδους τους, και την ημέρα των γενεθλίων του, δημοσίευσε για πρώτη φορά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο όπου φαίνεται κανονικά το πρόσωπό του (δείτε το εδώ).

Με αφορμή το γεγονός αυτό, λοιπόν, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη για το ζευγάρι μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του MEGA, Πάμε Δανάη, το πρωί της Παρασκευής 8 Μαρτίου.

«Τι ωραία τούρτα ήταν αυτή στον "κολλητό"; Πειράζω την Ευρυδίκη συνέχεια και λέω τον Γρηγόρη "κολλητό". Ε τώρα θα το αποκαλύψω, αφού είδαμε και το story. Καλά δεν θα αποκαλύψω τίποτα τρελό. Στα γενέθλιά μου, λοιπόν, τον Νοέμβρη, ήρθαν και νομίζω ότι ήταν από τις πρώτες τους κοινές εξόδους με κόσμο. Προφανώς και ήξεραν ότι όλο αυτό είναι προστατευμένο και όντως ποτέ δεν μαθεύτηκε ή δεν βγήκε κάτι προς τα έξω από τη στιγμή που πρόσεχαν κι εκείνοι.

Οπότε με το που έρχεται η Ευρυδίκη, μου λέει "ήρθα με τον Γρηγόρη". Της λέω "μην αγχώνεσαι, περάστε υπέροχα, να είναι ο άνθρωπος άνετος". Και πηγαίνω και του λέω "άκου, κολλητέ, θα περάσεις πολύ ωραία εδώ". Για να τον "λύσω" λίγο. Οπότε από τότε πηγαίνω και τη ρωτάω "Ευρυδίκη, τι κάνει ο κολλητός;"», είπε γελώντας και επειδή τότε ξεκίνησαν οι ερωτήσεις στο πλατό για εκείνον, η παρουσιάστρια επισήμανε:

«Για να μην του ταράξουμε όμως την ψυχική υγεία, ούτε αυτουνού ούτε της Ευρυδίκης, ας αλλάξουμε θέμα. Χρόνια πολλά να του ευχηθούμε και να προσέχει αυτό το "θαύμα"».

Δανάη Μπάρκα Γρηγόρης Μόργκαν