Γιώργος Παπαδάκης: Ετοιμάζεται για γαμοβάφτιση - Το παιδί που αλλάζει την ζωή σε εκείνον και στον γιο του

Το όνομα που θα του δώσει

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

«Θέτω υποψηφιότητα από τώρα για νονός!» ήταν η δήλωση του Γιώργου Παπαδάκη στον δημοσιογράφο και στενό του συνεργάτη στην εκπομπή “Καλημέρα ΕλλάδαΛάζο Μαντικό, όταν εκείνος του ανακοίνωσε ότι μετά από πολλές προσπάθειες που έκανε με την γυναίκα του κατάφεραν να αποκτήσουν το μωρό που λαχταρούσαν.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, που είναι γνωστό πόσο δεμένος είναι με ορισμένους συνεργάτες – δημοσιογράφους της εκπομπής του, μόλις το άκουσε αυτό, αγκάλιασε συγκινημένος τον Λάζο Μαντικό και έθεσε αμέσως υποψηφιότητα για νονός της μικρής δεσποινίδας που γεννήθηκε λίγους μήνες αργότερα, κλέβοντας την καρδιά του ζευγαριού αλλά και του υποψήφιου νονού της. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα”, που έχει παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2020 την επί χρόνια σύντροφό του Αθηνά Κουρή και έχουν αποκτήσει ένα πανέμορφο κοριτσάκι που είναι σήμερα 8 μηνών, ετοιμάζονται από τώρα για την βάφτιση της κόρης τους και εμείς έχουμε όλες τις λεπτομέρειες...

Γιώργος Παπαδάκης νονός
Άλιμος-Ζαχαροπλαστείο Αρτοποιείο Αλετράς.Ο Λάζος Μαντικός και η Αθηνά Κουρή διοργάνωσαν ένα Gender Reveal Party

Δείτε επίσης: Λάζος Μαντικός: «Μόλις άκουσα για την εξωσωματική...» - Η εξομολόγηση του δημοσιογράφου για την σύζυγο του

Γιώργος Παπαδάκης: Η στιγμή της ανακοίνωσης και τα κλάματα με τον συνεργάτη του...

Δεν υπάρχει ωραιότερη στιγμή για ένα ζευγάρι όταν αποκτάει το πρώτο του παιδί, ιδιαίτερα εάν έχει κάνει πολλές προσπάθειες και κόπο για να το αποκτήσει. Όπως ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση του Λάζου Μαντικού και της γυναίκας του Αθηνάς Κουρή που νιώθουν τρισευτυχισμένοι κρατώντας το δώρο Θεού στην αγκαλιά τους, την κόρη τους και αντικρύζοντας το πρόσωπό της. Το αγαπημένο ζευγάρι που ήδη έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την βάφτιση, αποφάσισε πρόσφατα την ίδια μέρα να τελέσει και τον θρησκευτικό του γάμο και εμείς έχουμε όλες τις λεπτομέρειες και για τα δυο μυστήρια.

Φοίβος Παπαδάκης κουμπάρος στον Μαντικό
Άλιμος-Ζαχαροπλαστείο Αρτοποιείο Αλετράς.Ο Λάζος Μαντικός και η Αθηνά Κουρή διοργάνωσαν ένα Gender Reveal Party

Ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού και η βάφτιση της κόρης τους, θα τελεστούν σε εκκλησία στους Θρακομακεδόνες τον Οκτώβριο, σε ανοιχτό κύκλο, ενώ θα ακολουθήσει σε χώρο δεξιώσεων στους πρόποδες της Πάρνηθας μεγάλο γλέντι μέχρι το πρωί. Ο Γιώργος Παπαδάκης θα βαφτίσει την μπέμπα που θα πάρει το όνομα Αθανασία και ο γιος του Φοίβος(επίσης κολλητός φίλος και συνεργάτης του γαμπρού) θα παντρέψει το ζευγάρι. Νονά και κουμπάρα στο διπλό αυτό μυστήριο, μαζί με τους δημοσιογράφους, θα είναι η κολλητή φίλη της νύφης Φερενίκη Περπεροπούλου που ήταν μάρτυρας και στον πολιτικό γάμο του ζευγαριού. Να ζήσουν!