Νανά Παλαιτσάκη: «Ο Κώστας μέχρι πριν φύγει από τη ζωή, μου...» - Η σπάνια εξομολόγηση για τον... λευκό γάμο με τον Σγόντζο

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Νανά Παλαιτσάκη: «Ο Κώστας μέχρι πριν φύγει από τη ζωή, μου...» - Η σπάνια εξομολόγηση για τον... λευκό γάμο με τον Σγόντζο

Η Νανά Παλαιτσάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Action 24, Καλύτερα Αργά, το βράδυ της Τετάρτης 20/3 και σε αυτή άνοιξε τα χαρτιά της για την προσωπική της ζωή. Απάντησε, λοιπόν, για τους γάμους της και στάθηκε συγκεκριμένα στον άντρα με τον οποίο ερωτεύτηκε, παντρεύτηκε, αλλά εκείνος κατέληξε να αρραβωνιάζεται άλλη, χωρίς να έχουν πάρει διαζύγιο.

Ο λόγος για τον Κώστα Σγόντζο, ο οποίος εργαζόταν και εκείνος ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής. Ο ίδιος έφυγε από τη ζωή πριν από 5 χρόνια περίπου, τον Απρίλιο του 2019, σε ηλικία 62 ετών. Ήταν μία από τις μεγαλύτερες αγάπες της (δείτε τον εδώ).

Η αποκάλυψη της Νανάς Παλαιτσάκη για τον γάμο με τον Κώστα Σγόντζο και τον χωρισμό τους

«Ο Κώστας μέχρι πριν φύγει από τη ζωή, μου έδειξε πόσο πολύ με αγαπάει. Δεν είχε σημασία ότι χωρίσαμε ως ζευγάρι, υπήρχε μεγάλη αγάπη. Ο Κώστας, όμως, ένιωσε ανασφάλεια ότι πρέπει να αποδείξει κάτι. Δεν έχει σημασία γιατί το έκανε. Πήγε και αρραβωνιάστηκε με την κοπέλα, το έκανε και εγώ δεν ήμουν καθόλου έτοιμη να το συγχωρήσω. Είπε στην κοπέλα ότι έχει λευκό γάμο. Γέλασα μετά. Το δράμα έχει και στοιχεία κωμωδίας. Ήταν τόσο δραματικό και παιδαριώδες που σε πιάνουν τα γέλια.

Πήγα να το διηγηθώ και σε κάποιους φίλους κλαίγοντας και τους έπιαναν τα γέλια, γιατί ήταν τόσο μεγάλο το σοκ του αναπάντεχου. Μιλάμε για τον Κώστα που μου έφερνε λουλούδια και σημειώματα και του έλεγαν “χαλάς την πιάτσα”. Εκείνος μου έλεγε ότι προσπαθούσε να μου δώσει να καταλάβω ότι δεν του έδινα σημασία. Δεν δίνεις σημασία σε έναν άνθρωπο όταν δουλεύεις 17 ώρες τη μέρα! Όμως οι περισσότεροι άντρες, συγγνώμη που θα το γενικεύσω, κρύβουν έναν έφηβο μέσα τους. Αλλά ήταν θέμα ανασφάλειας περισσότερο», εξομολογήθηκε.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη.