Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Ήταν μία παρεξήγηση! Και εμείς...» - Οι πρώτες δηλώσεις και η αλήθεια για το unfollow με τον Χρήστο Μάστορα

Πως είναι αυτό το διάστημα το ζευγάρι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Ήταν μία παρεξήγηση! Και εμείς...» - Οι πρώτες δηλώσεις και η αλήθεια για το unfollow με τον Χρήστο Μάστορα

Πριν από λίγες ημέρες έπεσε σαν ''βόμβα'' η είδηση, που αφορούσε στη σχέση του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη (δείτε εδώ) καθώς το ζευγάρι έγινε γνωστό, πως προχώρησε σε unfollow στους λογαριασμούς τους στο instagram.

Από εκεί και στο εξής λοιπόν ξεκίνησαν τα σενάρια, που έκαναν λόγο για κρίση στη σχέση του τραγουδιστή και της επιχειρηματία μετά από ενάμιση χρόνο δεσμού. Μετά από λίγες ώρες ωστόσο το unfollow αποκαταστάθηκε!

Η Καληφώνη μάλιστα έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά τα σενάρια περί χωρισμού με τον Μάστορα στο Super Κατερίνα. Όσα είπε προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 21/3 με την ίδια να εξηγεί, πως είναι όλα καλά, το unfollow έγινε από μόνο του στα social media και τέλος πως το ζευγάρι δεν έχει στα άμεσα σχέδιά του να παντρευτεί.

Οι πρώτες δηλώσεις της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για το unfollow με τον Χρήστο Μάστορα

«Δεν είχε συμβεί τίποτα, όλα καλά. Δε μπορώ να πω κάτι, καταλαβαίνεις. Όλα υπέροχα. Δε νομίζω να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Δεν είναι ο γάμος στα άμεσα σχέδια μας. Είμαστε τέλεια παιδιά, δεν έχει συμβεί τίποτα, ήταν μία παρεξήγηση και εμείς το πρωί το μάθαμε. Και εμείς το πρωί το μάθαμε. Όλα μια χαρά. Έγινε καταλάθος», είπε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Αποκαλύψεις για τον χωρισμό λίγων ωρών

Οι δυο τους μάλωσαν άσχημα, κι όχι απλά μάλωσαν άσχημα... εκείνη πήρε τα πράγματά της και γύρισε στο σπίτι της, τον έκανε unfollow κι ανέβασε κι ένα βίντεο - σπόντα για να του μπει στο μάτι (δείτε το εδώ).

Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι πως τώρα είναι καλά και μαζί. Έτσι άφησε τουλάχιστον το μοντέλο να εννοηθεί με το κοινό story που έκανε το βράδυ της Καθαρά Δευτέρας (δείτε εδώ τι ανέβασε). Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην της εκπομπή 19/3, Happy Day, ανέφερε πως μετά από επικοινωνία που είχε με πολύ κοντινό άνθρωπο του τραγουδιστή όντως οι δυο τους πέρασαν μια κρίση στην σχέση τους...

Υπενθυμίζουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα το μοντέλο περπάτησε στο Yes i Do με ένα εντυπωσιακό μίνι νυφικό και μιλώντας στις κάμερες απάντησε τόσο για την συγκατοίκηση με τον Χρήστο Μάστορα όσο και για το ενδεχόμενο ενός γάμου.

«Δεν με ενδιαφέρει ο γάμος, είναι νωρίς. Είμαι μωράκι, 28 χρονών», ανέφερε αρχικά σε ερώτηση περί γάμου.

«Στεναχωριέμαι με ακραίους τίτλους. Είχαν βάλει σε εφημερίδα εμένα με εσώρουχα και έγραψαν "δημόσιο σεξ"», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Για τον σύντροφό της, Χρήστο Μάστορα, είπε «Έχω το σπίτι μου αλλά μένουμε μαζί με τον σύντροφό μου. Δεν είναι κάτι επίσημο»