Γιώργος Λαμπάτος: «Είχα να τον δω 20 χρόνια!» - Η συγκινητική συνάντηση με τον Μάρκο Σεφερλή μετά τις δικαστικές διαμάχες

Η σχέση τους σήμερα και η επερχόμενη συνεργασία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Λαμπάτος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού, οι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 21/3 με τον ηθοποιό να αποκαλύπτει μεταξύ άλλων, πως συναντήθηκε με τον Μάρκο Σεφερλή.

Υπενθυμίζουμε εδώ, πως ο ηθοποιός και ο γνωστός κωμικός είχαν πάει στα δικαστήρια με τον Μάρκο Σεφερλή να κερδίζει τη δίκη σχετικά με τις κατηγορίες του Λαμπάτου, πως είχε υποστεί βίαιες συμπεριφορές από τον πρώτο.

Έτσι λοιπόν, ο Λαμπάτος ήταν αναγκασμένος να δίνει ένα μηνιαίο ποσό στον Σεφερλή. Ο Γιώργος Λαμπάτος ωστόσο λόγω της πενιχρής οικονομικής του κατάστασης έκανε έκκληση να μην παραχωρεί το ποσό και ο Σφερλής το δέχτηκε (δείτε εδώ περισσότερα).

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λαμπάτου για τη συνάντηση με τον Μάρκο Σεφερλή

Μέσα από δηλώσεις του Γιώργου Λαμπάτου έγινε γνωστό, πως συναντήθηκε με τον Σεφερλή: «Υπήρχε συγκίνηση και από τις δύο πλευρές, είχα να τον δω 20 χρόνια. Μια ζωή. Αυτό που μας έφερε σε απόσταση είχε γίνει πριν 27 χρόνια, πολύ μακριά.

Από τότε είχαμε να βρεθούμε, δεν ξέραμε ποια θα ήταν η πρώτη μας επαφή και εγώ είχα αγωνία για αυτή τη συνάντηση, πως θα με δεχόταν μετά από τη συγγνώμη, που ζήτησα στο πρόσωπό του για αυτά, που είχα πει. Με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, που με είδε. Ήταν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα όλα αυτά τα χρόνια. Κατέβηκα και ο Μάρκος καθόταν στο γραφείο για να ξεκινήσουμε την ανάγνωση του κειμένου.

Αμέσως ενδιαφέρθηκε για εμένα, μείναμε σε μία απόσταση ο ένας από τον άλλο, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο στα μάτια. Σηκώθηκε και με αγκάλιασε και έσπασε η παγωμάρα των πρώτων δευτερολέπτων. Μετά με ρώτησε για την υγεία του. Είχαμε μια ζεστή συνομιλία με πολύ ενδιαφέρον για την κατάστασή μου. Ένιωσα και εγώ την ανάγκη να ζητήσω κάτι παραπάνω από τη συγγνώμη. Από εδώ και στο εξής του είπα, ότι έχει έναν άνθρωπο που σε σέβεται, σε αγαπάει και σε εκτιμάει πολύ!», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λαμπάτος.