Χριστίνα Μπόμπα: Ταξίδι "αστραπή" στη Γερμανία χωρίς τον Σάκη Τανιμανίδη και τις κόρες τους - Τι συνέβη

Η ανάρτησή της στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα λατρεύει τα ταξίδια και αυτή είναι και μία από τις μεγάλες αγάπες που μοιράζεται με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη. Οι δυο τους, λοιπόν, πολλές φορές μέσα στο χρόνο, είτε μόνοι τους είτε με τις δίδυμες κόρες τους, μπαίνουν στο αεροπλάνο και πηγαίνουν σε διάφορους προορισμούς, αποκτώντας νέες εμπειρίες, βλέποντας νέες εικόνες και δοκιμάζοντας νέες γεύσεις.

Πριν από μερικές ώρες, η ίδια αναχώρησε ξανά με προορισμό το Ντίσελντορφ της Γερμανίας, αυτή τη φορά χωρίς τα παιδιά της, αλλά ούτε και τον καλό της. Το έκανε γνωστό μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το ταξίδι της Χριστίνας Μπόμπα στη Γερμανία χωρίς τον Τανιμανίδη και τις κόρες της

Πρόκειται για ένα επαγγελματικό ταξίδι, που αφορά την καμπάνια μίας γνωστής εταιρείας με προϊόντα μαλλιών. Η Influencer πραγματοποίησε κάποιες φωτογραφίσεις και στη συνέχεια έκανε βόλτα στην πόλη, ώστε να απολαύσει ολόκληρη την εμπειρία.

Δείτε επίσης: Χριστίνα Μπόμπα: Με καθρέφτες και τεράστια τζαμαρία που "βλέπει" στη βεράντα - Φωτογραφίες από το γυμναστήριο στην μονοκατοικία που ανακαίνισε με τον Τανιμανίδη

Χριστίνα Μπόμπα Γερμανία
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα

Η «μάχη» με τα κιλά της εγκυμοσύνης τρία χρόνια αργότερα και το πραγματικό της βάρος σήμερα

Τα τελευταία τρία χρόνια η ζωή της Χριστίνας Μπόμπα έχει αλλάξει για τα καλά, αφού έφερε στον κόσμο τις δίδυμες κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα. Πολλές φορές έχει αναφερθεί στην ευτυχία που βιώνει με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη, με τον οποίο πρόσφατα μετακόμισαν στο ανακαινισμένο τους σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.

Στο ίδιο διάστημα ωστόσο, ακόμα παλεύει να χάσει τα κιλά που απέκτησε στην εγκυμοσύνη της, όπως αποκάλυψε πρόσφατα μέσα από Q&A στο Instagram. «Είμαι 66! Έχω ακόμα 8 για να χάσω και να φτάσω στα πριν την εγκυμοσύνη! Αλλά δε με νοιάζει καθόλου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτοντας το πραγματικό της βάρος.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Δείτε επίσης: Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Κοιμήθηκαν στο σπίτι τους για πρώτη φορά ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου