Φαίη Σκορδά: «Εγώ μια μέρα θα γράψω βιβλίο» - Το "καρφί" στους συνεργάτες της στον αέρα του Fay's Time

Ξέρει πολλά μάλλον...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: «Εγώ μια μέρα θα γράψω βιβλίο» - Το

Τη συνέντευξη της Βίκυς Παγιατάκη, κατά την οποία δήλωσε με ποια παρουσιάστρια δεν μιλάει πια, ενώ προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον «Όμορφο Κόσμο Το Πρωί» και τους «Πεντάμορφους» στο MEGA (διαβάστε την εδώ) θέλησαν να σχολιάσουν στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Μαρτίου. Τον λόγο πήρε πρώτη η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια, συγκεκριμένα, πέταξε μία ατάκα "καρφί" σχετικά με όσα μπορεί να γνωρίζει αλλά όλα δεν λέει, επικεντρώνοντας την συζήτηση στην περίοδο του «Όμορφου Κόσμου Το Πρωί» και των πέντε παρουσιαστών που τον είχαν αναλάβει τη παρουσίαση της εκπομπής τη σεζόν 2009 2010.

Η όλο νόημα ατάκα της Φαίης Σκορδά

«Αγγελική μου, εσύ δεν ήσουν αρχισυντάκτρια στον «Όμορφο Κόσμο Το Πρωί»; Οι Πεντάμορφοι έβγαλαν κανονικά τη σεζόν και μετά από Σεπτέμβρη πήγαμε εμείς με τον Γιώργο Λιάγκα», είπε αρχικά η παρουσιάστρια ανοίγοντας το θέμα, με τους συνεργάτες της να την πειράζουν πως εκείνη είναι ο λόγος που κόπηκε το πρόγραμμα.

«Εγώ μια μέρα θα γράψω βιβλίο», τόνισε τότε με νόημα η ίδια και συνέχισε:

«Τα περισσότερα πρόσωπα τότε, ο Πέτρος Μπούτος, ο Μιχάλης Σούπος και η Έλενα Κατραβά δεν ήταν τυχαίες επιλογές. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν προχώρησε; Η Δούκισσα Νομικού δεν είναι ένα λαμπρό αστέρι; Η Κατερίνα Καινούργιου δεν προχώρησε; Η Αραμπατζή δεν πήγε στο κομμάτι της ενημέρωσης; Ο Νίκος Παπαδάκης μόνο αποτραβήχτηκε από προσωπικές του επιλογές».

«Μόνο ο Δημήτρης και η Κατερίνα ξεχώρισαν», επισήμανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τη Φαίη Σκορδά να εκφράζει τη διαφωνία της και να του απαντά: «Θυμάμαι ιστορίες από την Κατραβά τι μας έλεγε… πολλές ιστορίες. Εγώ δεν ξέρω τίποτα από όλα αυτά που λέει η Βίκυ Παγιατάκη. Την ξέρω πριν πάει στο MEGA, αλλά θα πω ότι η Βίκυ Παγιατάκη ως άνθρωπος είναι κυρία, έχει βοηθήσει πολύ κόσμο».