Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: Σάλος με τον 36χρονο συλληφθέντα νάνο - Είχε παίξει σε video clip της Ελένης Φουρέιρα

Γίνονται έρευνες για το προφίλ του άντρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: Σάλος με τον 36χρονο συλληφθέντα νάνο - Είχε παίξει σε video clip της Ελένης Φουρέιρα

Στο προσκήνιο έχει βρεθεί το κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων κοριτσιών, που έχει εξαρθρωθεί και μάλιστα η αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει σε δύο συλλήψεις. Μια εξ αυτών μάλιστα αφορά σε έναν 36χρονο άνδρα, νάνο, του οποίου το προφίλ εξετάζεται.

Μέσα από το ρεπορτάζ του T-live την Πέμπτη 21/3 ήρθε στο προσκήνιο μια ακόμα αποκάλυψη σχετικά με το πρόσωπο του 36χρονου, που πολλοί από εμάς μπορεί να έχουμε παρατηρήσει καθώς επιδιώκει να υπάρχει στο χώρο της ελληνικής showbiz.

Ο νάνος από το κύκλωμα μαστροπείας είχε παίξει σε video clip της Φουρέιρα

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν, πως ο εν λόγω νάνος που συνελήφθη για το κύκλωμα μαστροπείας έχει παίξει και σε video clip της Ελένης Φουρέιρα.

Ο κατηγορούμενος σε συνεντεύξεις που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν, είχε εξηγήσει πως είχε δεχθεί bullying για την εμφάνισή του, ενώ είχε πραγματοποιήσει και επέμβαση για να πάρει ύψος και να μπορέσει να κάνει πράγματα που πριν από αυτή δεν μπορούσε.

Ο πατέρας του μίλησε στην εκπομπή και ξέσπασε, υποστηρίζοντας πως έχει γίνει λάθος και πως ο γιος του δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό.

«Έχει συλληφθεί χωρίς να φταίει, ούτε έχει κάνει τίποτα, ούτε έχει πάρει τίποτα, ούτε ναρκωτικά έχει, ούτε τίποτα. Το παιδί είναι με 70% αναπηρία, πρώτον αυτό, δεύτερον δεν έχει καμία σχέση με αυτό εδώ πέρα. Το ακούω κι εγώ... δεν υπάρχει τέτοιο θέμα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Αυτό το παιδί έχει μια ιδιαιτερότητα. Τα παιδιά μου εγώ τα έχω μάθει να είναι σωστά παιδιά».

Δείτε επίσης: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. δύο ημεδαποί άνδρες για διακίνηση πορνογραφικού υλικού