Λένα Δροσάκη: «Είχα ένα πρόβλημα υγείας, έκανα ένα χειρουργείο πολύ σοβαρό» - Σπάνια αποκάλυψη για το ζήτημα που αντιμετώπισε μετά τον τοκετό

«Πήρα 40 κιλά»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Λένα Δροσάκη: «Είχα ένα πρόβλημα υγείας, έκανα ένα χειρουργείο πολύ σοβαρό» - Σπάνια αποκάλυψη για το ζήτημα που αντιμετώπισε μετά τον τοκετό

Η Λένα Δροσάκη παραχώρησε νέα συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη με την ηθοποιό να κάνει αποκαλύψεις τόσο για την πορεία των επαγγελματικών της, όσο και για την προσωπική της ζωή, δυσκολίες και πιο ευχάριστες στιγμές που έχει βιώσει.

Η απόκτηση του γιου της, Αναστάση είναι ίσως το μεγαλύτερο επίτευγμα για τη Λένα Δροσάκη, ωστόσο μέσα από τη νέα της συνέντευξη αποκάλυψε, πως λίγο μετά τον τοκετό ήρθε αντιμέτωπη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Δείτε επίσης: Το σοβαρό χειρουργείο της Λένας Δροσάκη μετά τη γέννηση του γιου της

Το σοβαρό χειρουργείο της Λένας Δροσάκη μετά τη γέννηση του γιου της

«Είναι μια καλή περίοδος, έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα για τη σειρά Ο πρώτος από εμάς.Οπότε κάνω τα δικά μου, παίρνω τον Αναστάση από το σχολείο, κάνουμε τα δικά του και αφού κοιμηθεί έρχομαι ξανά σε εμένα.

Από όταν μπήκε το παιδί στη ζωή μου είμαι περισσότερο προσεκτική να είμαι παρούσα και να μη δουλεύω πιο πολύ. Πάντα στο μυαλό μου γυρίζει στον Αναστάση. Θα ελαττωθεί αυτό. Έχασα ένα κομμάτι του εαυτού μου, με σόκαρε η μητρότητα, δεν ήμουν προετοιμασμένη για αυτό, δεν είχα ιδέα τι θα πει να εξαρτάται ένας άνθρωπος αποκλειστικά από σένα. Δυσκολεύτηκα να βρω τις ισορροπίες μου και ακόμα υπάρχουν κάποια κομματάκια δικά μου, που θέλω να επαναφέρω ή να βελτιώσω.

Εγώ πήρα 40 κιλά στην εγκυμοσύνη. Είχα ένα πρόβλημα υγείας, έκανα μια επέμβαση - ένα χειρουργείο πολύ σοβαρό. Οπότε άργησε πολύ το σώμα μου να ηρεμήσει από την εγκυμοσύνη και τη γέννα. Έχω βοήθεια, έχω τη μαμά μου, τον μπαμπά μου και τον αδερφό μου. Είναι συγκινητικό να παίρνει πολύ αγάπη.

Μετακόμισαν, είναι εσωτερικοί μετανάστες, έμεναν στην Πάτρα και ήρθαν στην Αθήνα για εμένα και τον Αναστάση για να με βοηθήσουν. Τον καλομαθαίνουν. Τελικά, ναι κατάλαβα πολύ τη μαμά μου και έχει μαλακώσει η συμπεριφορά μου ως προς τη μητέρα μου. Ήμουν δύσκολο παιδί.

Όταν ήρθε ο χωρισμός ήταν πολύ λογικό να θέλουν να μάθουν. Αλλά αν είναι κάτι πολύ δύσκολο είναι και δύσκολο να το διαχειριστείς. Δεν ξέρεις πως να απαντήσεις, είναι σαν μια εισβολή σε μια στιγμή που πονάς. Δεν είμαι έμπειρη σε αυτό και δε θέλω να γίνω», είπε η Λένα Δροσάκη.