Κατερίνα Διδασκάλου: Αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα μετά το ξεκίνημα της δίκης του γνωστού σκηνοθέτη

Αναμένεται να καταθέσει στις 5 Απριλίου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός πως η Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε στα δικαστήρια χθες (20/3) προκειμένου να καταθέσει στη δίκη του πρώην σκηνοθέτη του Σασμού, καθώς το όνομά της δεν είχε ακουστεί μέχρι στιγμής στην εν λόγω υπόθεση.

Έξω από το Μικτό Ορκωτό βρέθηκαν επίσης η Μαρία Τζομπανάκη, η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Δημήτρης Τσίκλης, τους οποίους συνάντησε ο φακός, με την Κατερίνα Διδασκάλου να αποχωρεί αποχώρησε από άλλη έξοδο για να μην γίνει αντιληπτή από τις κάμερες.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» και η δημοσιογράφος Δήμητρα Τσαούση συνάντησαν την ηθοποιό, εκείνη ωστόσο αρνήθηκε να κάνει κάποια σχετική δήλωση. «Δεν έχω να πω κάτι γι’ αυτό αγάπη μου. Σε ευχαριστώ» είπε χαρακτηριστικά και μπήκε στο ταξί της.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Διδασκάλου: Η πρώτη αντίδραση της μετά την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ»

Τι αναμένεται να καταθέσει η Κατερίνα Διδασκάλου

Η Κατερίνα Διδασκάλου αναμένεται να καταθέσει στην επόμενη δικάσιμο, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Απριλίου. Μπορεί να κρατάει κλειστά τα χαρτιά της, ωστόσο θα εμφανιστεί ως μάρτυρας κατηγορίας, και σύμφωνα με την ηθοποιό που κατήγγειλε τον πρώην σκηνοθέτη του Σασμού, στηρίζει την εκδοχή της, καθώς ισχυρίστηκε ότι είχε κι εκείνη μία δυσάρεστη εμπειρία με τον κατηγορούμενο.

«Η Κατερίνα Διδασκάλου ήταν πολύ θυμωμένη μαζί του και μου είπε "σε εμπιστεύομαι, έχω παρόμοιο περιστατικό". Δεν τη ρώτησα τι ακριβώς αλλά ξέρω ότι όπως και με εμένα διέρρεε ότι είχαν σχέσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων στη χθεσινή κατάθεσή της η καταγγέλλουσα.

Η κατηγορία που βαραίνει τον πρώην σκηνοθέτη του Σασμού

Τι κατέθεσε η ηθοποιός στο δικαστήριο

Ο πρώην σκηνοθέτης του Σασμού φέρεται να άσκησε γενετήσια πράξη σε ηθοποιό χωρίς τη συναίνεσή της. Όπως περιέγραψε η καταγγέλλουσα, είχαν βγει για φαγητό μαζί του και ήπιαν σε εκείνη τη συνάντηση. Στη συνέχεια κατέθεσε πως άρχισε να νιώθει ζαλάδα, και ισχυρίστηκε πως η πρώτη εικόνα που θυμάται εκείνη ήταν στο αμάξι του κατηγορούμενου, με αυτόν να βρίσκεται από πάνω της. Μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε πως, παρά τις αντιδράσεις της, εκείνος ήταν ανένδοτος.