Ο Χρήστος Δάντης για τη γνωριμία του με την Ασημίνα: «Με τρόμαξε το συναίσθημα, ήξερα ότι θα έρθω σε σύγκρουση...»

«Ήρθαν τα πράγματα από μόνα τους, το πιέσαμε να σταματήσει αλλά δεν γινόταν...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Ο Χρήστος Δάντης ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τη γνωριμία του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, και για τη σχέση τους που έγινε γνωστή παράλληλα με τη συμμετοχή της στο Survivor. Όπως ανέφερε ο μουσικός, αυτή η σχέση άλλαξε πολλά στη ζωή και των δύο, αλλά παράλληλα τους έβαλε στο στόχαστρο των social media, αλλά και δικών τους ανθρώπων.

«Δέχτηκα φοβερές επιθέσεις, που αφορούσαν εμένα, εκείνη, αυτό που συνέβαινε μεταξύ μας και ότι έχουμε αυτή τη σχέση. Τώρα πια αυτό νομίζω ότι το έχουν χωνέψει και οι επιθέσεις περιορίζονται στον καθένα ξεχωριστά, “τι μ...κας είσαι” και “τι μ..σμένη είναι”», είπε αρχικά ο Χρήστος Δάντης ξαφνιάζοντας τους παρουσιαστές με τα... γαλλικά του.

Όσον αφορά την περίοδο του Survivor, απ' όπου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό η σύντροφός του, ο Χρήστος Δάντης δήλωσε: «Νομίζω ότι υπήρξε μία μεθόδευση και αυτό το πράγμα μαθεύτηκε χωρίς να το έχει συμφωνήσει η ίδια. Μας είχε πετύχει ένας φακός την περίοδο του εγκλεισμού με τον κορονοϊό και μαθεύτηκε από αυτή τη φωτογραφία».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον χαρακτήρα της, όπου δεν έκρυψε τον θαυμασμό του: «Είναι έντονη η Ασημίνα, έχει μία πολύ διαφορετική αντίληψη για τα πράγματα σε σχέση με την ηλικία της. Σέβεται την ιεραρχία, τους ανθρώπους που έχουν καταφέρει πράγματα, είναι ο άνθρωπος που θα φάει με την οικογένειά της το μεσημέρι, γνωρίζοντας ότι σε λιγότερο από δύο ώρες θα πάει στην προπόνηση και μπορεί να "βγάλει" το φαγητό. Το εκτιμώ αυτό, φέρνει εις πέρας τρία σπίτια, είναι ένας δοτικός άνθρωπος».

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – «Λύγισε» η Ασημίνα με το δώρο του Χρήστου Δάντη: «Δεν περνάνε τα βράδια μακριά σου»

Ο Χρήστος Δάντης περιγράφει τη γνωριμία με την Ασημίνα

«Με τρόμαξε το συναίσθημά μου όταν την πρωτογνώρισα, γιατί δεν μου είχε συμβεί, ήταν ένα πολύ νεαρότερο άτομο. Γνώριζα ότι θα έρθω σε σύγκρουση με πολύ κόσμο με αυτή την ιστορία και κυρίως με τον εαυτό μου, γιατί απέφευγα τις σχέσεις με νεαρότερα άτομα. Βεβαία κάτι αντίστοιχο απασχολούσε και την Ασημίνα, αλλά ήρθαν τα πράγματα από μόνα τους. Το πιέσαμε να σταματήσει, δεν γινόταν», δήλωσε σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης ο Χρήστος Δάντης.

Όσον αφορά τα ταμπού που υπήρχαν, ανέφερε: «Βεβαίως υπήρξαν άνθρωποι στο οικογενειακό μου περιβάλλον που το πολέμησαν. Άφησα το χρόνο να δείξει. Τα ετερώνυμα έλκονται, είναι νόμος. Είμαστε και οι δύο πολύ έντονοι άνθρωποι».

Σχετικά με το μήνυμα που έστειλε στην πρόσφατη επικοινωνία των Κόκκινων στο Survivor, ο Χρήστος Δάντης ξεκαθάρισε: «Ήταν άβολο γιατί είμαι ντροπαλός. Και για το τελευταίο μήνυμα που έστειλα ένιωθα αμήχανα, γιατί δεν μ' αρέσει να τα βλέπω και να τα ακούω από άλλους. Οπότε φαντάσου τι συστολή έχω όταν πρέπει να το κάνω. Ήταν μεγάλη υπέρβαση για μένα, για το χατήρι της. Είναι ένας άνθρωπος που μου έχει δώσει πολλά, με έχει κάνει να δω τη ζωή διαφορετικά και να εκτιμήσω τον εαυτό μου, που δεν τον αγαπούσα».