Survivor 2024 – «Λύγισε» η Ασημίνα με το δώρο του Χρήστου Δάντη: «Δεν περνάνε τα βράδια μακριά σου»

Έκλαψε όλη η ομάδα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – «Λύγισε» η Ασημίνα με το δώρο του Χρήστου Δάντη: «Δεν περνάνε τα βράδια μακριά σου»

Σωστός ροκ σταρ ο Χρήστος Δάντης, ακόμα και στη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, με ένα μικρό δείγμα να φαίνεται μέσα από το τελευταίο επεισόδιο του Survivor και το έπαθλο επικοινωνίας. Η ποδοσφαιρίστρια ήταν η τελευταία που έλαβε το δώρο της, για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά σίγουρα όχι και λιγότερη τυχερή.

Οι περισσότεροι συμπαίκτες της περίμεναν κάτι διαφορετικό. «Δαχτυλίδι;», ήταν τα πρώτα σχόλια βλέποντας το μικρό κουτάκι, ωστόσο το περιεχόμενο ήταν ακόμα προσωπικό, κι έκανε την Ασημίνα να λυγίσει. «Τι έχεις κάνει; Όχι ρε φίλε, είναι η πένα του! Πόσες φορές βρίσκω τις πένες πεταμένες...»

«Χρόνια πολλά. Εύχομαι το μήνυμά μου αυτό να σε βρίσκει γερή, υγιή, χαμογελαστή, έτσι όπως χαμογελάς αλλά και κλαις με την ίδια ευκολία, γιατί έτσι κάνουν οι αγνοί άνθρωποι. Θέλω να είσαι καλά, να προσέχεις τον εαυτό σου, την υγεία σου, και να ξέρεις ότι εδώ μας κάνεις όλους περήφανους», είπε ο Χρήστος Δάντης και πριν στείλει τα φιλιά του για τελευταία φορά φώναξε τον αγαπημένο της σκύλο, τον Γκίλαν.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – Όλγα Πηλιάκη: Έγινε κατακόκκινη με το δώρο του Χανταμπάκη, της έστειλε στολή... νοσοκόμας!

«Λύγισε» η Ασημίνα για τον Χρήστο Δάντη: «Δεν περνάνε τα βράδια μακριά σου»

Οι συμπαίκτες της συμφώνησαν πως ήταν μία από τις πιο γλυκές εκπλήξεις που είδαμε απόψε στο Survivor, και τον χειροκρότησαν για το μήνυμά του. Όπως αποκάλυψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου σχολιάζοντας τη φωτογραφία τους: «Ήμασταν στην Αμερική, στην Times Square, στην τελευταία περιοδεία του. Περάσαμε πολύ ωραία».

Τα λόγια δεν έβγαιναν από την συγκίνησή της σε αυτό το σημείο, με την Ασημίνα να καταλήγει: «Μου λείπεις πάρα πολύ, δεν περνάνε τα βράδια μακριά σου, να ξέρεις». Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί της συγκινήθηκαν ακόμα και συμπαίκτριές της, όπως η Έλενα Αμανατίδου.

Δείτε το βίντεο