Μπο: «Μου ζήτησε να συνευρεθούμε μπροστά στον άντρα της»

«Τώρα θέλω να γνωρίσω μία γυναίκα και να αποκτήσουμε παιδί»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μπο: «Μου ζήτησε να συνευρεθούμε μπροστά στον άντρα της»

Ο Μπο ήταν ο σημερινός καλεσμένος στη στήλη «Ψυχολογίες» του Γιώργου Κρικοριάν, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Μεταξύ άλλων ο ράπερ αποκάλυψε το πιο ακραίο μήνυμα που έχει λάβει στα social media, τις αλλαγές που έγιναν στη ζωή του μετά το Survivor, ενώ αναφέρθηκε και στα παιδικά του χρόνια.

«Το πραγματικό μου όνομα είναι “Χαράλαμπος Ξενίδης”. Στα αγγλικά είναι “Bob” και με τις εκπτώσεις κόψαμε το b. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Γερμανία, στο εξωτικό Ντίσελντορφ. Ανυπομονούσαμε να έρθουμε στην Ελλάδα για καλοκαίρι. Όταν επιστρέψαμε μόνιμα, πήγα σε σχολείο αποδήμων. Πολλές φορές νιώθαμε περισσότερο Έλληνες στη Γερμανία, εδώ νιώθαμε “Γερμανάκια” καμιά φορά. Οι γονείς μου είναι χωρισμένοι άλλα έχω πολύ καλή σχέση και με τους δύο», είπε αρχικά ο Μπο κάνοντας αναδρομή στα παιδικά του χρόνια.

Δείτε επίσης: «Έχω γράψει τραγούδια σε δίσκο του...» - O Μπο αποκάλυψε ποια ήταν η καλύτερη συνεργασία που είχε

Και συμπλήρωσε αμέσως μετά: «Τώρα θέλω να γνωρίσω μία γυναίκα και να αποκτήσουμε παιδί, ήταν πάντα ως πλάνο μου, απλά μάλλον το έχω φτιάξει πολύ φαντασμαγορικά όμορφο, οπότε μάλλον αυτό πρέπει να φτιάξω. Όταν τα θέλεις όλα ονειρικά, δεν θα σου έρθουν έτσι. Δέχομαι διάφορα περίεργα μηνύματα στα social media. Μία γυναίκα μου ζήτησε να συνευρεθούμε μπροστά στον άντρα της».

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης ο Μπο αναφέρθηκε και στα live του, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Το πρώτο πράγμα που δεν θέλω στα live μου είναι να έχω κακό ήχο. Αν βγεις χάλια, ο κόσμος θα πει “μόνο στα cd είναι καλός”. Επίσης δεν θέλω να έχω φασαρίες, που έχει συμβεί σε μαγαζί μου, και ας μην κάνω “επιθετικά” live. Το πιο “επιθετικό” κομμάτι δεν μου αρέσει, έχουν ξεφύγει τα πράγματα».

Δείτε επίσης: «Την ημέρα του γάμου μου δεν ήρθε...» - Η αποκάλυψη του Bo για τον γάμο του και τον Διονύση Σχοινά

Ο Μπο για την εμπειρία του Survivor

Κλείνοντας, ο Μπο μίλησε για τα κιλά που έχασε κατά τη συμμετοχή του στο Survivor: «Ακόμη και μέχρι σήμερα ο κόσμος μου μιλάει για το Survivor. Μου έκανε πολύ καλό το ριάλιτι, γιατί έχασα κιλά και με γνώρισε κόσμος που δεν θα με γνώριζε ποτέ. Με τρόμαξε η έκρηξη αναγνωρισιμότητας μετά το Survivor. Στην αρχή ήταν πολύ έντονο, είχε γίνει επικίνδυνο. Πήγαινα σε μία πλατεία για σουβλάκια και με περίμεναν 30 άτομα ουρά για φωτογραφία».

Όπως ανέφερε, παρέμεινε σε αυτό το βάρος, αφού προτιμάει τον εαυτό του τώρα: «Έχασα κιλά τότε και το κράτησα, γιατί ήταν ένα “δώρο” που μου έκανε το Survivor. Δεν είχα στο μυαλό μου να χάσω κιλά, μου άρεσε το σώμα μου τότε, στο παιχνίδι έγινε θέλοντας και μη».