Γιώργος Λαμπάτος: Απάντησε στις κατηγορίες του Γιάννη Μόρτζου ότι πήγαινε μεθυσμένος στις πρόβες

«Δεν υπήρξε καμία περίοδος στη ζωή μου που...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Τη δική του εκδοχή των γεγονότων για τη συνεργασία τους έδωσε ο Γιώργος Λαμπάτος, απαντώντας σε δηλώσεις-καταπέλτη από τον Γιάννη Μόρτζο. Θυμίζουμε ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε κατηγορήσει τον συνάδελφό του ότι ερχόταν διαρκώς μεθυσμένος στις πρόβες, με αποτέλεσμα να τις διακόψουν οριστικά μετά από μόλις μία εβδομάδα.

Σε ένα σπάνιο ξέσπασμα, ο Γιάννης Μόρτζος είχε πει για τον Γιώργο Λαμπάτο στην εκπομπή Fay's Time: «Είναι εκτός δουλειάς γιατί είναι κακός χαρακτήρας, δεν μπορεί να συνεργαστεί. Όπως πηγαίναμε, δεν θα κάναμε πρεμιέρα, μέχρι που του είπα να τα μαζέψει και να φύγει. Ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά του, λυπάμαι που θα το πω, αλλά ερχόταν μεθυσμένος επί μονίμου βάσεως -μία εβδομάδα, δεν κάναμε παραπάνω. Πριν από την πρόβα τα είχε κοπανήσει».

Δείτε επίσης: Γνωστός ηθοποιός ''δικάζει'' τον Γιώργο Λαμπάτο: «Ερχόταν μεθυσμένος στις πρόβες! Του είπα να φύγει και έβρισε την...»

Η απάντηση του Γιώργου Λαμπάτου στον Γιάννη Μόρτζο

Από μεριάς του ο Γιώργος Λαμπάτος απάντησε μέσα από την εκπομπή Πρωινό Σουσού: «Είναι πράγματα εκτός πραγματικότητας και δεν θέλω να τα σχολιάσω, απλά θέλω να πω ότι ευχαριστώ πολύ για τη συμπεριφορά αυτή που επιδεικνύει αυτός ο άνθρωπος, με τον οποίο ξεκινήσαμε και κάναμε 4-5 πρόβες που δεν ολοκληρώθηκαν και έχει βγάλει αυτά τα συμπεράσματα. Δεν ξέρω τι τον ωθεί και σε ποια κατάσταση βρίσκεται για να λέει αυτά τα πράγματα», ξεκαθάρισε ο Γιώργος Λαμπάτος στην πρωινή εκπομπή του Open

Και συμπλήρωσε μετά από σχετική ερώτηση: «Δεν υπήρξε καμία περίοδος στη ζωή μου που ήμουν εθισμένος στο αλκοόλ. Ποτέ δεν έχω πάει στη δουλειά μου σε μια τέτοια κατάσταση. Θα πιω όπως όλος ο κόσμος για να έρθουμε σε κέφι, αλλά ποτέ δεν είχα εξάρτηση από αυτό».