Ελένη Μενεγάκη: Υποδέχτηκε με σορτς τον Γιάννη Κρητικό, κι εκείνος της τραγούδησε τη «Μικροπαντρεμένη»

Ο ηθοποιός έδωσε spoiler για τη Γη της Ελιάς

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Υποδέχτηκε με σορτς τον Γιάννη Κρητικό, κι εκείνος της τραγούδησε τη «Μικροπαντρεμένη»

Μπορεί να έχει κλείσει τα 54, αλλά παραμένει μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στο χώρο της τηλεόρασης. Κάτι που φάνηκε και στην πρόσφατη εμφάνισή της μέσα από την εκπομπή «Ελένη», όπου η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε για πρώτη φορά σορτς στον αέρα και έδειξε ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από γυναίκες πολύ νεότερές της!

Ο τυχερός καλεσμένος της σήμερα ήταν ο Γιάννης Κρητικός, που δεν έκρυψε τη χαρά του γι' αυτή τη συνάντηση. Ο «Πότης» από τη Γη της Ελιάς μίλησε με την Ελένη Μενεγάκη για τις εξελίξεις στο επιτυχημένο σίριαλ του MEGA, ενώ δεσμεύτηκε πως θα πάει ξανά καλεσμένος μαζί με τη κρητική λύρα του. «Παίζω λύρα από 6 χρονών. Είναι η συντροφιά μου στις όμορφες και δύσκολες στιγμές. Είναι η παρηγοριά μου σε όλα», είπε μεταξύ άλλων, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του στο τραγούδι.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: «Παιδί μου η παρουσιάστριά μας, διδάσκεται στα πανεπιστήμια!», «Μη μου τα λέτε έτσι αυτά...»

Για του λόγου το αληθές, κέρδισε το Your Face Sounds Familiar, ερμηνεύοντας την «Μικροπαντρεμένη» του Νίκου Ξυλούρη, κάτι που έκανε και στο πλατό για χάρη της Ελένης Μενεγάκη. Όπως αποκάλυψε, είναι το τραγούδι που όταν το ακούει αισθάνεται πως είναι στην Κρήτη, όπου συμπλήρωσε πως ετοιμάζει εμφανίσεις για τον Αύγουστο, ενώ στις 10 Απριλίου θα πλαισιώσει μουσικά την παρουσίαση βιβλίου του Στέφανου Δάνδαλου με την Λένα Αλκαίου στο Μέγαρο Μουσικής.

Ο Γιάννης Κρητικός έδωσε spoiler για τη Γη της Ελιάς στην Ελένη Μενεγάκη

Πέρα απ' το μουσικό κομμάτι, ο Γιάννης Κρητικός μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τον ρόλο του στη «Γη της Ελιάς». «Ο Πότης θα πάει σε ψυχολόγο, γιατί τον έχει πείσει η Αννούλα ότι πρέπει να κόψει το κουτσομπολιό. Δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρει ή αν θα στείλει την ψυχολόγο σε... ψυχίατρο», είπε αρχικά ο Γιάννης Κρητικός.

«Η Αννούλα έχει μία περίσσια τρέλα για καινούρια πράγματα και θα της έρθει η ιδέα να παίξουμε κάποιους ρόλους για να ανανεωθεί η σχέση μας. Βρισκόμαστε ως άγνωστοι σε ένα σπίτι, μία έλξη μας φέρνει κοντά και πάνω στο πάθος μας πιάνει ο ιδιοκτήτης και γίνεται το “έλα να δεις”», συμπλήρωσε ο ηθοποιός στην Ελένη Μενεγάκη.