Νίνα Λοτσάρη: «Σαν μητέρα έκανα τεράστιες θυσίες, στερήθηκα τα παιδιά μου»

«Οι γυναίκες-καριερίστες και μαμάδες είναι ηρωίδες»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Νίνα Λοτσάρη: «Σαν μητέρα έκανα τεράστιες θυσίες, στερήθηκα τα παιδιά μου»

Η Νίνα Λοτσάρη μίλησε στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1, με αφορμή τις εμφανίσεις της. Μεταξύ άλλων η performer αναφέρθηκε στην προσωπική και την επαγγελματική της ζωή, ιδιαίτερα στη σχέση στην οποία βρίσκεται αυτή την περίοδο, ενώ δήλωσε πως για τα παιδιά της έκανε μεγάλες θυσίες.

«Γενικά είμαι λίγο φειδωλή στο να δίνω συνεντεύξεις. Λίγο με τρομάζει, γιατί θέλω να έχω να πω σημαντικά πράγματα. Δεν θέλω να αναλώνομαι, δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι, δεν θέλω να κουράζω τον κόσμο. Προσπαθώ να είμαι λίγο πιο έξω από όλο αυτό το σύστημα», είπε αρχικά η Νίνα Λοτσάρη.

Δείτε επίσης: Ονειρική βραδιά για τη Νίνα Λοτσάρη και τον σύντροφο της - Το τρυφερό φιλί μπροστά από την πισίνα

Η Νίνα Λοτσάρη για τη μητρότητα και τα φλερτ στα social

Σε ερώτηση για τα φλερτ στα social media αντέδρασε ωστόσο, και απάντησε με ένα παιχνιδιάρικο χαμόγελο: «Είμαι δεσμευμένη και αυτά τα πράγματα δεν τα ρωτάμε σε μία δεσμευμένη! Τα προσωπικά είναι προσωπικά και η δουλειά είναι δουλειά. Γενικά ο κόσμος ασχολείται μαζί μου περισσότερο για τη δουλειά μου και αυτό είναι το ευτυχές γεγονός. Το έχω πετύχει και το θεωρώ μεγάλη επιτυχία αυτό για μια γυναίκα».

Κλείνοντας η Νίνα Λοτσάρη αναφέρθηκε και στον τρόπο που βίωσε τη μητρότητα: «Έκανα τεράστιες θυσίες με την έννοια ότι εννοείται πως στερήθηκα τα παιδιά μου αρκετά γιατί η δουλειά είχε τεράστιες απαιτήσεις. Αλλά θεωρώ ότι ήταν και πολύ σοφή μου επιλογή να κάνω ταυτόχρονα και οικογένεια. Για μένα οι γυναίκες που είναι και καριερίστες, και προσπαθούν να είναι καλές μανάδες, όσο μπορούν, είναι ηρωίδες».

Παράλληλα ευχήθηκε καλή επιτυχία, και έστειλε τη θετική της ενέργεια στο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision.