Ιωάννα Τούνη: «Φάγαμε πόρτα στην κράτησή μας γιατί έχουμε μωρό...»

Δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/j.touni
instagram/j.touni

Η Ιωάννα Τούνη δεν έχει κρύψει πόσο λατρεύει τα ταξίδια, και ειδικά όταν αυτά συνοδεύονται από αγαπημένα της πρόσωπα. Ο μικρός Πάρης βρισκόταν μαζί της στο Παρίσι, και μετά από μία πολύωρη διαδρομή έφτασε επιτέλους η ώρα να πάνε επιτέλους για φαγητό. Ωστόσο μία δυσάρεστη έκπληξη την περίμενε, αφού την ενημέρωσαν ότι δεν θα μπορούσε να βρίσκεται μαζί του.

Όπως αποκάλυψε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη «έφαγε πόρτα» από εστιατόριο στη γαλλική πρωτεύουσα, παρότι είχε κάνει κράτηση, αφού είχαν προφανώς αυστηρή πολιτική ενάντια στα μικρά παιδιά.

«Κάναμε νομίζω όλη τη μέρα για να έρθουμε στο Παρισάκι. Πεινάμε απεριόριστα, και μόλις φάγαμε πόρτα στην κράτησή μας γιατί έχουμε μωρό. Τέλεια... Θα πάμε να φάμε φαλάφελ σε καντίνα» αναφέρει στο βίντεό της η Ιωάννα Τούνη, χωρίς να κρύβει την ενόχλησή της γι' αυτήν την εξέλιξη.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Με ζώνη 400 ευρώ και sneakers 1.220 ευρώ - Τι φόρεσε σε βόλτα με τον Πάρη στην Αθήνα

Οι εξελίξεις με την πλαστική στη μύτη της Ιωάννας Τούνη

Λίγες ώρες πριν, η Ιωάννα Τούνη είχε μοιραστεί ένα update για το πρόσωπό της, που έχει επανέλθει μετά την επέμβαση ρινοπλαστικής που έκανε, έχει βγάλει τον νάρθηκα και το μόνο που έχει να περιμένει είναι να ξεπρηστεί εντελώς η μύτη της και να δει το τελικό αποτέλεσμα. Μέσα από insta stories, που έκανε η Τούνη ανέφερε πάντως ότι προς το παρόν το αποτέλεσμα δεν την καλύπτει...

«Για εσένα που με ρωτάς για τη μύτη και αν αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα, όχι. Ελπίζω να μην είναι αυτό το τελικό αποτέλεσμα, είναι ακόμη πολύ πρησμένη παιδιά, πρέπει να ξεπρηστεί. Για 8-10 ώρες το βράδυ κάνω tapping, για να βοηθήσουμε το οίδημα να κάτσει. Οπότε θεωρώ, ότι θα γίνει πολύ πιο ωραία από τη μύτη, που βλέπεις τώρα γιατί ακόμα είναι μπαμπάτσικη, δε μου αρέσει τόσο. Θα δούμε όμως, δεν ξέρω πως θα βγει. Προσευχηθείτε να βγει, όπως τη φαντάστηκα, δεν ξέρω πως τη φαντάστηκα, αλλά...», είπε η Ιωάννα Τούνη.